E-5 Karayolu Maltepe Küçükyalı mevkiinde motosikletli bir genç, trafiği durdurarak refüjde mahsur kalan köpeği kurtardı. 

E-5 Karayolu Maltepe Küçükyalı mevki Bostancı istikametinde trafikte seyreden motosikletli genç, refüjde bir köpeğin mahsur kaldığını gördü. Durum karşısında kayıtsız kalamayan genç, motosikletini durdurarak refüje geçti. İçeride mahsur kalan köpeği kucağına alan genç, trafiği durdurarak yol kenarına geçti. Burada köpeği bırakan genç ardından motosikletine binerek yoluna devam etti. Gencin bu hareketi büyük alkış toplarken, “insanlık ölmemiş” dedirten o anlar ise kask kamerasına yansıdı. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • akif 07.09.2018 12:38
    anaonim misin nesin boş yapma tamamen boş muhabbet seninkisi.helal olsun bu gardaşlarıma.ben sokaktaki kedi köpekler için var gücümle yemleme yaparım sularını sürekli tazeler yenilerim yaralı olnaları tedavi etmeye çalışırım beni aşan konu olursa yaklara veterinere teslim ederim.bu gardaşlarımın muntazam davranışını görünce duygulandım.yazık o köpeğe orada büyük ihtimal günlerce aç sususz kaldı karşıya da geçemedi trafikten.yüzlerce insan evladı gördü de bi bu 2 güzel insan bu garibime yardım elini uzattı.ALLAH ayağınıza taş değdirmesin MEVLA sizden razı olsun
  • Anonim 06.09.2018 12:21
    Motosikletli insan olsa şeridinde gider. Araba çarpsa motosikletlileri fark edin diye basarlar yaygarayı.
  • Anonim 06.09.2018 12:20
    Motosikletli insan olsa şeridinde gider. Araba çarpsa motosikletlileri fark edin diye basarlar yaygarayı.
  • zafer gülten 05.09.2018 20:25
    bir köpeğin anayol refüjünde mahsur kalması düşündürücü,yüce mevlam kullarını denemek için böyle sebebler yaratır işte,köpeğe su verdiği için bütün günahları affolan günahkarın hikayesini biliyorsanız,motosikletli gencin Allah katında ne büyük sevaba erdiğinide anlarsınız.
  • Fatih 05.09.2018 14:36
    Allah biliyor o hayvan kac gündür orada ac susuz kaldi
Daha fazla yorum görüntüle