Kadın hastalarını öldüren hemşire!

Yaşlı hastalardan sürekli olarak 'bakması çok zahmetli' diyerek şikayet eden erkek hemşirenin, 4 yaşlı hastasını aşırı dozda insulin enjekte ederek öldürdüğü ortaya çıktı.

Kadın hastalarını öldüren hemşire!
Kadın hastalarını öldüren hemşire!
GİRİŞ 18.10.2007 16:41 GÜNCELLEME 18.10.2007 16:41

İngiltere'de bir erkek hemşirenin 4 yaşlı hastasını 'Bakması çok zahmetli' diyerek aşırı dozda insulin enjekte edip öldürmesi, skandala yol açtı. Yaşlı hastalardan hoşlanmadığını sürekli etrafına söylediği belirtilen Colin Norris'in (31), bir meslektaşına da 'Ben gece çalışırken mutlaka yaşlı bir hastam öteki dünyaya gider' dediği ortaya çıktı.

Gerçek ortaya çıktı
Doktorların son kurban üzerinde yaptığı otopsiden sonra, Norris'in hastalarını aşırı dozda insulin vererek öldürdüğü ortaya çıktı. Yetkililer, acımasız hemşirenin büyük bir ihtimalle ömür boyu hapis cezasına çarptırılacağını dile getirdi

Haberin İngilizce metni için bakınız

YORUMLAR 1
  • hursit dilaver 18 yıl önce Şikayet Et
    . bizde de 173 promilli sarhoş şoförü mahkeme, 2 kişiyi öldürüp,köprüden fırlatmasına rağmen salıvermiş.tabi londradaki cani hemşire içkili olarak bunu yaptım deseydi o da yırtarmıydı acaba.londrada laiklik için sarhoşluk testi yapıyorlar mı..cahillik işte,ne bilelim,soralım dedik..belki orada da sarhoşlara laiklik torpili yaparlar.ne de olsa gavur milleti..bizdekiler gibi nefret duymasalar da müslim değiller.ne var yani bunda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savaş sesleri yükseliyor! 118 milyar dolarlık nükleer hamle! Felakete sürükleyecek
Dünya Kupası'nda görev yapacak hakemin ABD'ye girişine izin verilmedi! İstanbul'a döndü