Rüyada hastalık görmek nasıl yorumlanır? Rüyada başkasının hasta olduğunu görmek ne demektir?

Rüyada hastalık görmek, rüyayı gören kişinin sağlık durumuna, rüyasında kimin hasta olduğuna ve rüyayı nasıl gördüğüne bağlı olarak farklı şekillerde tabir edilmektedir. Rüyada kendini hasta olarak gören kişi içinde bulunduğu sağlık sorunlarından kurtulacağı anlamına gelmektedir. Alimlerin de hastalıkla ilgili rüyalarda farklı görüşleri bulunmaktadır. Peki rüyada kendini hasta görmek ne anlama gelir?

Rüyada hastalık görmek nasıl yorumlanır? Rüyada başkasının hasta olduğunu görmek ne demektir?
Rüyada hastalık görmek nasıl yorumlanır? Rüyada başkasının hasta olduğunu görmek ne demektir?
GİRİŞ 13.10.2022 09:35 GÜNCELLEME 13.10.2022 09:35

Rüyada hastalık görmek, görüldüğü duruma ve kişiye göre farklı şekillerde tabir edilir. Rüyada hasta olduğunu gören kişi, sağlığının yerinde olduğu ve herhangi bir hastalığı varsa iyileşeceğinin habercisi olarak görülür. Rüyada görülen hastalık sanıldığının aksine olumlu ve güzel işlerin gerçekleşeceğine delalet eder. Ancak kişilerin ne şekilde ve kimleri hasta olarak gördüğü dikkate alınarak rüyayı doğru şekilde yorumlamak çok önemlidir. Hasta olmadığı halde rüyada sağlıklı birini hasta görmek ile hasta binin rüyada hasta görmek farklı şekillerde yorumlanmaktadır. 

Rüyada Hasta Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin kendisinin ya da çevresinde bulunan bir yakınının içinde bulunduğu hastalık durumundan kurtularak sağlığına kavuşacağı anlamına gelmektedir. Hastalık genellikle tersiyle yorumlanarak kişilerin sıhhat bulacağı rivayet edilir.

Ayrıca rüyada kendini hasta olarak gören kişi, kötülüklerden ve üzüntüden kurtularak düşmanlarının kahrolacağının habercisidir.

Rüyada hasta olmak psikolojik olarak da kişilerin iç dünyasında sorunlarının olduğu, vicdan azabı çektiği ve sorunlarını kafaya çok taktığı anlamına gelmektedir. 

Rüyada Annenin Hasta Olması

Kişinin rüyasında annesini hasta olarak görmesi aile içinde birtakım olumsuzlukların yanacağının habercisidir. Birbiri ardına yaşanan kötü olayların kişilerin yıpranmasına neden olacağına delalet eder. Rüyada annesini hasta halde görerek başında ağlamak ise, ailenin bir üyesi yüzünden yaşanacak sıkıntılı günlerin habercisi olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Babayı Hasta Olarak Görmek

Rüyada babasını hasta olarak görmek hayırlı olmayan rüyalar arasındadır. Anne ve babalar ailelerin başında ailenin birliğini ve beraberliğini sağladığı için rüyada anne yada babanın hasta olarak görülmesi ailenin birliğine zeval geleceği anlamına gelmektedir. Eğer kişinin babası hasta ise rüya da hasta olarak görmesi ise iyileşeceğinin habercisi olarak aktarılmaktadır.

Rüyada Ateşli Hastalık Görmek

Rüyada ateşli hastalık gören kişiler, bir işlerini halletme durumunda herhangi bir memuriyette yaşayacakları sıkıntıların habercisi olarak kabul edilir. Devlet tarafından yaşanacak büyük bir sıkıntının uyarıcısıdır. 

Rüyada Tanımadığı Birinin Hasra Olduğunu Görmek

Kendinin değil de başka birinin hasta olduğunu görmek, uzun süredir beklenen haberin geleceği ve kişiyi sevindireceğinin işaretidir. Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek sağlık ve sıhhatle yorumlanmaktadır.

Rüyada Göz Hastalığı Görmek

Rüyasında gözünün bozulduğunu gören kişi, yapılan hatalardan dolayı çok kederli günler geçireceği, yapılan planların aksayacağına, iş yerindeki performansının takdirle karşılanacağına iyi işlerin üstesinden geleceğine, yapılan çalışmaların büyük başarı elde edeceğinin habercisidir.

Rüyada Hasta Kadın Görmek

Rüyada hasta bir kadın görmek, kişinin sürekli olarak sabrını sınayan ve işlerini zorlaştıran kişilerin etrafında olmasına işarettir. Kişinin çevresindeki bencil ve anlayışsız insanların varlığının habercisidir. Rüyada görülen hasta kadının ölmesi ise, çözülmeyen işlerin nihayete ermesinin ve hayırlı olayların habercisi olarak kabul edilir.

Rüyada Hasta Bebek Görmek

Rüyada görülen hasta bebek, gerçek hayatta sağlık ve afiyeti ifade eder. Rüyada gördüğü bebeğin hastalıktan kurtulup şifa bulduğunu görmek ise tüm sıkıntılardan kurtulmaya ve işlerin zaman içerisinde yoluna gireceğine, mevcut durumdan dahi iyi yerlere gelmeye delalet eder.

Rüyada Çocuğunun Hasta Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında kendi çocuğunu hasta görmesi, içinde bulunduğu sıkıntılı sürecin nihayete ereceği ve müjdeli bir haber alacağının habercisidir. Bir anne rüyasında çocuklarını hasta olarak görüyorsa maddi sıkıntıların geçeceği, bolluk ve bereketin olduğu günlerin geleceğine haberdardır. Bir kimse rüyasında kızını rüyasında hasta olarak görüyorsa; anne ve kız arasında yaşanan gerginliğin sona ermesi ve annenin kızına destek olacağı anlamına gelirken itibarın ve maddi durumun artacağının habercisi olarak kabul edilir. Bir kimse rüyasında oğlunu rüyasında hasta olarak görüyorsa; bolluk ve berekete işarettir.

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Hasta Olmak

NABLUSİ: Rüyada hasta olduğunu gören kimse, düşmanını kahreder. Ömrü uzun, hayatı güzel, malı çok olur. Üzüntü, sıkıntı içindeki adamın rüyada hasta olduğunu görmesi, üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmaya delâlet eder. Rüyada tanıdığı bir adamın hasta olduğunu görmek, o zatın hasta olacağına işarettir. Rüyada halkta görülen veba gibi salgın hastalıklar, kıtlık, pahalılık ve geçimlerin durgunluğuna, günah ve nifaka delâlet eder. Rüyada babasının hasta olduğunu görenin, başı ağrır. Zira baş, baba mevkiindedir.

KİRMANİ: Rüyasında hastalandığını görmek sağlığın iyi olduğunu anlatır. Pek nadir hastalık rüyası olduğu gibi çıkar. Hasta olarak yattığını gören yola gidecek demektir. Rüyasında hastalandığını görmek sağlığın iyi olduğunu anlatır. Pek nadir hastalık rüyası olduğu gibi çıkar. Hasta olarak yattığını gören yola gidecek demektir. Rüyasında hastalandığını gören kişinin telaşlanmasına gerek yoktur. Böyle bir rüya sağlığının iyi olduğunu anlatır. Pek ender olarak hastalık rüyası olduğu gibi çıkar. Hasta olarak yatakta yattığını gören bir yola gider. Rüyasında hastalandığını gören kişinin telaşlanmasına gerek yoktur. Böyle bir rüya sağlığının iyi olduğunu anlatır. Pek ender olarak hastalık rüyası olduğu gibi çıkar. Hasta olarak yatakta yattığını gören bir yola gider.

EBU SAİD'ÜL VAAZ: Rüyada kendini hasta olduğunu gören kimse düşmanını kahreder. Ömrü uzun, hayatı güzel, malı çok olur. Üzüntü ve sıkıntı içinde olan kişi rüyasında kendi hatsa olarak görürse üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağı anlamına gelmektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak