Rüyada siyah saç görmek neye işaret eder? Rüyada saçları siyaha siyaha boyamak hayırlı mıdır?

Rüyada siyah saç görmek, güç ve itibarın habercisidir. Rüya sahibi, toplum tarafından saygı ve hürmet göreceğine yorumlanmaktadır. Ancak, rüyada siyah saç görmek, görüldüğü duruma göre faklı şekilde tabir edildiğinden her zaman hayırlı işlere işaret etmemekle birlikte sıkıntı ve hüznün de habercisi olabilir. Peki rüyada uzun siyah saç görmek ne demektir?

Rüyada siyah saç görmek neye işaret eder? Rüyada saçları siyaha siyaha boyamak hayırlı mıdır?
Rüyada siyah saç görmek neye işaret eder? Rüyada saçları siyaha siyaha boyamak hayırlı mıdır?
GİRİŞ 14.07.2022 09:38 GÜNCELLEME 14.07.2022 09:38

Rüyada siyah saç görmek, rüyayı gören kişinin içinde yoğun duygular yaşadığına, her duyguyu uçlarda yaşayarak derinden etkilendiğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin özel hayatında baskın taraf olduğuna ve bu durum bir süre sonra her iki tarafı da yıprattığına yorumlanmaktadır. Aşırı duygusal olan rüya sahibinin tutarsız davranışları yüzünden hem kendisinin hem de çevresindekilerin yorulacağına rivayet edilir. Bu rüya, kişinin kendini toparlaması için bir nevi işarettir ve rüya sahibinin karakterini törpüleyerek daha dikkatli olmasına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin toplumda saygın ve itibar sahibi biri olacağına rivayet edilmektedir. Rüyada siyah saç görmek muhtelif tabirciler tarafından farklı şekilde yorumlanmaktadır. Burada önemli olan rüyayı gören kişinin ne durumda olduğu ve rüyayı nasıl gördüğüdür.

Rüyada Siyah Uzun Saç Görmek

Gücü ve itibarı ifade eder. Rüya sahibinin şan ve şeref sahibi olacağına toplum tarafından hürmetle karşılanacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin kendi ayakları üzerinde duracağına güçlü bir karaktere sahip olduğuna rivayet edilmektedir. Rüya sahibinin bereketli ve bol rızıklar kazanacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Siyah Saç Kestiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin psikolojik olarak yıpranacağı bir sürece gireceğine işaret ederken itibarını zedeleyecek bazı olayların yaşanacağına işaret edilmektedir. Toplumda saygınlığına zarar gelebilecek olaylarla karşı karşıya kalacak olan rüya sahibini uyarı niteliğinde bir rüyadır. Bundan dolayı tabirciler, rüya sahibinin dikkat etmesini tavsiye etmektedirler. 

Rüyada Saçını Siyaha Boyamak

Rüya sahibinin ortağıyla yaşayacağı anlaşmazlıklara, iş hayatında girilecek sıkıntılı sürece, maddi anlamda yaşanacak kötü günlere işaret edilmektedir. Rüyada saçını siyaha boyayan kişi, kendini yersiz tartışmaların içerisinde bularak canının sıkılacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda sıkıntılı sürecinin atlatılmasının ardından yaşanacak huzurlu günlere işaret edilmektedir.

Rüyada Siyah Saçın Döküldüğünü Görmek

Rüyada siyah saçlarının döküldüğünü gören kimsenin yakın zamanda yaşayacağı sıkıntılı olaylar neticesinde çok yıpranacağı ve yorulacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin hayatında yaşayacağın en kötü günlere, bu günlerin çok uzun sürerek hayatını olumsuz etkileyeceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Siyah Saçı Taradığını Görmek

Normalde siyah saça sahip olmadığı halde rüyasında siyah saçlarının olduğunu ve taradığını gören kişi uzun süreden beri görüşmediği birinden hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet edilmektedir. Rüya sahibinin alacağı güzel haberlerle mutlu günler yaşayacağına işaret edilmektedir.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Siyah Saç Görmek

Nablusi: Rüyada saçını gür görmek, kederli kimseler için kederinin artması; sevinçliler için de sevinçlerinin artmasıdır.
Kadının rüyada saçını siyah görmesi kocasının onu sevmesi ve kocasının halinin doğruluğuna delalet eder.
Rüyada saçın açıldığını gören kadının, kocası kaybolur. Saçının devamlı açık kaldığını görse, kocasının ona tekrar dönmeyeceğine, eğer kocası yoksa, ebediyen evlenmeyeceğine delalet eder. Saçının sık ve çok olduğunu, onları da halka gösterdiğini gören kadın, halk içinde rezil olur.
Başında saçtan boynu olduğunu gören kimse, güçlüdür. Bir kadın rüyada saçının kömür gibi siyah olduğunu görse, kocasının malıyla zengin olmasına delalet eder.

Seyyid Süleyman: Bir erkeğin rüyasında saçının çok uzadığını görmesi, üzüntü ve endişedir. Rüya sahibi kadınsa, kıymeti artar. Rüyada siyah saç şunların temsilcisidir: Mal, uzun ömür, hayır, itibar ve makam. Dağınık ve uzun saç; malın dağılmasına işarettir. Saçın azaldığını görmek; iyi değildir. Zaruret, borç veya zindandır. Saçın büklüm büklüm olduğunu görmek; hayır ve menfaattir. Bu rüya köle ve cariye için iyi değildir. Kıvırcık saçının düzeldiğini gören köle, azat olur. Saçının tamamen veya kısmen kesildiğini gören kadın, kocasıyla kavga eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…