Rüyada yanardağ görmek nasıl ne demek? Rüyada yanardağ patlaması görmek neye işaret?

Rüyada yanardağ gören kişinin sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret edilir. Rüya sahibinin maddi manevi yaşayacağı sıkıntılı günlerde çok yıpranacağına yorumlanır Bu rüya, rüya sahibini yaşayacağı sıkıntılara karşı uyarıcı niteliği taşıyan rüyadır. Rüyanın doğru yorumlanması için ise rüyanın kimin nasıl görüldüğü dikkate alınması gerekir. Peki rüyada sönmüş yanardağ görmek ne anlama gelir?

Rüyada yanardağ görmek nasıl ne demek? Rüyada yanardağ patlaması görmek neye işaret?
Rüyada yanardağ görmek nasıl ne demek? Rüyada yanardağ patlaması görmek neye işaret?
GİRİŞ 23.08.2021 10:09 GÜNCELLEME 23.08.2021 10:09

Rüyada yanardağ gören kişinin yakın zamanda yaşayacağı sıkıntılı günlere işaret etmektedir. Özellikle yakın çevresinden hiç beklemediği şekilde ihanete uğrayacağına yorumlanmaktadır. Bu rüya çok hayra delalet olmadığı için rüya sahibinin dikkat etmesi gerekir. Sadece arkadaş çevresinde de değil, iş hayatında da beklenmedik aksilikler yaşayarak rüya sahibinin üzüntülü ve stres dolu günler yaşayacağına işaret eder. Ancak rüyada yanardağ görmek, farklı tabirciler tarafından çeşitli şekillerde yorumlanmaktadır. Bazı tabircilere göre yanardağ görmek, kişinin kısmetinin açılacağına, istediği işlerin gerçekleşeceğine ve çok yakında mutlu olacağına yorumlanır. Bu farklı yorumlardan dolayı da rüyanın nasıl görüldüğü göz önünde bulundurularak tabir edilmesi doğrudur. 

Rüyada Yanardağ Patlaması Görmek

Rüyada yanardağın patladığını gören kişi, rüya sahibinin uzun süredir içinden çıkamadığı korku ve endişelerinin üzerine gideceğine yorumlanır. Bütün cesaretini toplayarak korkularıyla yüzleşen rüya sahibini zorlu günlerin bekleyeceğine delalet etmektedir. Bekar kimselerin rüyasında yanardağ görmeleri, olmayacak bir gönül işine düşerek canının sıkılacağı ve bundan dolayı uzun süre üzüleceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sönmüş Yanardağ Görmek

Sönmüş yanardağ görmek, rüya sahibinin mutlulukla karşılaşacağı, güzel günlere yaklaştığına yorumlanır. Rüya sahibinin kendisiyle mutlu olabilen biri olduğuna işaret edilmektedir. Bu bakış açısı ve mücadeleleri sonucunda rüya sahibinin çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Yanardağ Püskürmesi

Rüyasında yanardağdan kırmızı lavların ve ateşlerin püskürdüğünü görmek, yakın zamanda yaşanacak büyük bir kavgaya ve ayrılıklara işaret etmektedir. Rüyasında kırmızı lavların etrafa yayıldığı gören kişinin iş hayatında elde ettiği başarılar sayesinde iyi yerlere geleceğine yorumlanır Bazı tabircilere göre ise alevlerin değil de dumanların olduğu bir yanardağ görmek, tam tersi olarak kişinin kariyer hayatında başarısızlıklarla karşılaşacağına delalet eder. 

Rüyada Lav Görmek

Rüyada lav görmek, rüyada yanardağ görmenin aksine çok hayırlıdır. Rüya sahibinin sıkıntılarının sona ereceğine ve üzüntülü günlerden ferahlayacağına günlere kavuşacağına yorumlanır. Maddi manevi rahatlayacak olan rüya sahibinin huzurlu dolu günlere çok yakında kavuşacağına delalet etmektedir. Ancak yanardağdan akan lavlar, rüya sahibinin dikkatsizliği ve basiretsizliği yüzünden yaşayacağı zor günlere işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin daha dikkatli olması konusunda işaret niteliği taşıyan rüyalardan olmaktadır. 

Rüyada Yanardağdan Kaçmak

Rüya sahibinin etrafındaki kötü niyetli ve kıskanç insanlara işaret etmektedir. Ancak rüya sahibinin uyanık ve akıllı olması sayesinde bu kötü niyetli insanlardan kurtulacağına işaret edilir. Rüya sahibinin açık gözlülüğü sayesinde çok büyük bir beladan kıl payı kurtulacağına delalet etmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Yanardağda Görmek

Molla Cami: Rüyada bir yanardağın lavlar saçtığını görmek, bir macera ile tanışacağınız birisiyle evleneceğinize işarettir. Ateşin kıvılcım ve lavlar saçtığını görmenizle, bir sırrın açığa çıkacağı şeklinde tabir edilir.

Tiflisi: Yanardağ görmek; bir iş konusunda davranışlarınız yüzünden sorun yaşayacağınıza işarettir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü