Rüyada nar taneleri görmek ne anlama gelir? Rüyada nar yemek neye işarettir?

Rüyada nar görmek, rüya alimleri tarafından hayırlarla tabir edilir. Rüyayı gören kişinin özellikle maddi olarak çok büyük paralar kazanacağına ve zengin olacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin sadece kendini düşünmediği aynı zamanda başkalarına da yardım eden yüce gönüllü bir kişi olduğuna işaret edilmektedir. Peki rüyada nar ağacı görmek hayırlı mıdır?

Rüyada nar taneleri görmek ne anlama gelir? Rüyada nar yemek neye işarettir?
Rüyada nar taneleri görmek ne anlama gelir? Rüyada nar yemek neye işarettir?
GİRİŞ 14.10.2021 08:11 GÜNCELLEME 11.11.2021 11:46

Rüyada nar görmek, çok hayırlı rüyalardandır. Rüya sahibinin özellikle maddi açıdan çok rahat edeceğine ve bol helal rızıklar kazanacağı anlamına gelmektedir. Zenginliğe işaret eden nar, aynı zamanda kişinin daha huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişi eğer bekarsa hayırlı kısmete, evli ise de hayırlı ve sağlıklı evlada işaret edilmektedir. Nar, tarih boyunca da zenginliği, bereketi ve doğurganlığı ifade ettiği için rüya sahibinin hayatının da bu yönde gelişmeler gerçekleşeceğine delalet edilir. Rüyada nar ya da nar ağacı görmek, görüldüğü duruma göre alimler tarafından farklı farklı yorumlanmaktadır. Bundan dolayı rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınarak tabir edilmesi uygundur.

Rüyada Nar Ağacı Görmek

Rüyada nar ağacı görmek, zengin bir kişiden gelecek maddi yardıma, rüya sahibinin sadece kendi maddi durumunu düşünmediği ve başkalarına da fayda sağlamak için uğraştığı anlamına gelmektedir. Nar, bereket ve bolluk demektir. Nar ağacı da aynı şekilde rüya sahibinin maddi olarak rahatlayacağı ve zenginleşeceğine işaret etmektedir. Rüyada nar ağacından nar topladığını gören kişinin hasta ise şifa bulacağına ve çok miktarda para kazanacağına işaret edilir. Toplanılan narlar henüz olmamışsa, maddi sıkıntı ve hastalığa delalet etmektedir. 

Rüyada Nar Görmek

En kıymetli ve hayırlı rüyalardandır. Olmuş ve lezzetli görülen nar, zenginliğe ve hayırlı kısmetle işaret eder. Özellikle bekar birinin nar görmesi, hayırlı kısmete ve yakın zamanda evleneceğine işaret edilmektedir. Evli kişinin rüyasında nar görmesi ise sağlıklı ve hayırlı evlada yorumlanır. Rüyada nar ya da bir başka meyve görmek, mevsiminde görüldüğü takdirde hayra yorulur. Mevsiminde görülen nar, helal kazanca ve hak edilen para ve itibara yorumlanırken, mevsiminde görülmeyen nar haram para ve haksız kazanca işaret etmektedir. 

Rüyada Nar Yediğini Görmek

Rüyasında nar yediğini gören kişi hastalıktan kurtulup şifa bulmaya, zengin olmaya yorumlanır. Rüyayı gören kişi zaten zengin ve varlıklı ise malının daha çok artacağına işaret edilmektedir. Rüyada yenilen nar, rüya sahibinin hoşuna gidiyorsa hayra yorulurken, sevilmeyen bir tatta ise hayra yorumlanmaz.

Rüyada Nar Bahçesi Görmek

Rüya sahibinin hiç beklemediği anda ummadığı yerden para geleceğine ve bu sayede maddi olarak rahatlayacağına işaret edilmektedir. İş hayatında başarılı projelerin üstesinden gelerek çok para kazanacağına yorumlanır. Nar aynı zamanda sağlığı ve afiyeti simgelediği için rüyayı gören kişinin hastalığı varsa yakın zamanda şifa bulacağına yorumlanır.

Rüyada Nar Suyu İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin uzun zamandır hedeflediği ve yapmak istediği başarıya ulaşacağına ve mevki sahibi olacağına işaret edilir. Rüya sahibinin bu sayede çok para kazanıp maddi olarak rahatlayacağına işaret edilmektedir. 

Rüyada Nar Çiçeği Görmek

Rüyasında nar çiçeği gören kişi bekarsa yakın zamanda bir kısmetinin çıkacağına işaret edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin uzun zamandır uğraştığı işlerde başarılı olacağına ve bu sayede huzurlu günler yaşayacağına yorumlanır. Rüyasında nar çiçeği gören kişi ailesiyle ya da sevdikleriyle birlikte kalabalık bir ortama girip keyifli vakit geçireceğine işaret edilmektedir. Ayrıca evli bir kimsenin nar çiçeği görmesi, hayırlı evlada da yorumlanır.

Rüyada Çürük Nar Görmek

Rüyada çürük nar gören kişinin kaçırdığı fırsatlara işaret eder. Rüya sahibinin kaçırdığı fırsatlar yüzünden bir müddet bereketinin ve rızkının azalacağına, maddi sıkıntılar çekeceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Nar Toplamak

Rüyada nar toplamak, uzun ve bereketli bir yaşam olarak yorumlanmaktadır. Rüyada nar görmek maddi manevi pek hayırlı iken nar toplamak tüm bu hayırlardan kendi istek ve mücadeleniz sayesinde istifade edeceğiniz anlamlarına gelmektedir. Rüya sahibinin hem il hayatında hem de sosyal hayatında karşılaştığı sıkıntıların bir bir biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada Nar Taneleri Görmek

Rüyada bir kimse elinde nar tanelerini görmesi elde edeceği kolay paraya işaret etmektedir. Rüyada yerden nar tanelerini topladığını gören kişi ise zahmetle bol helal rızıklar kazanacağına yorumlanmaktadır. Rüyada nar taneleri gören kişinin yokluktan kurtularak daha rahat ve bereketli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Nar Görmek

Molla Cami: Rüyada görülen tatlı nar, birikmiş mala, hanıma, imar edilmiş nahiyeye, mal ve çocuğa işarettir. Nar, rüyayı görenin haline göre on, yüz veya bin dirhem para ile tabir edilir. Nar görmek, sultan için şehir ile tabir edilir ki, onu kırdığında bir şehri feth eder. Narın kabuğu o şehrin suru, taneleri onun halkı, içi de şehrin malıdır.Bir kimse rüyada nar kabuğu yediğini görse hastalığından iyileşir.

Seyyid Süleyman: Mevsiminde nar görmek; maldır. Mevsimi haricinde aynı rüya hayra yorulmaz.

Nablusi: Rüyada görülen nar, eğer tatlı olursa birikmiş mala, bazen hanıma, bazen da imar edilmiş nahiyeye, mal ve çocuğa delalet eder. Nar, rüyayı görenin haline göre bin, yüz veya on dirhem ile tabir edilir. Nar, sultan için şehir ile tabir edilir ki, onu kırdığında bir şehri fetheder. Narın kabuğu o şehrin suru, taneleri onun halkı, içi de şehrin malıdır. Bir kimse rüyada narın kabuğunu yese hastalığından iyileşir. Nar, kilitli sandık ile de tabir edilir. Bazen nar, bal arısının kovanına ve bal mumuna delalet eder. Eğer narın tanesi beyaz olursa, gümüşe, kırmızı olursa altına delalet eder. Denilmiştir ki nar, korku ve bağırmaya, veya bir yere gitmeye delalet eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!