Rüyada devlet başkanı görmek neye işaret eder? Rüyada cumhurbaşkanını görmek hayırlı mıdır?

Rüyada devlet başkanı görmek, hayırla yorumlanan rüyadır. Özellikle rüyayı gören kişinin iş hayatında elde edeceği başarılara işaret eder. Rüya sahibinin maddi manevi sıkıntı içinde olduğu günlerin yakın zamanda sona ereceğine delalet etmektedir. İşte rüyada devlet başkanı görmenin tabirleri...

Rüyada devlet başkanı görmek neye işaret eder? Rüyada cumhurbaşkanını görmek hayırlı mıdır?
Rüyada devlet başkanı görmek neye işaret eder? Rüyada cumhurbaşkanını görmek hayırlı mıdır?
GİRİŞ 19.10.2021 08:50 GÜNCELLEME 19.10.2021 08:50

Rüyada devlet adamı ya da devlet başkanı görmek, maddi manevi sıkıntıların üstesinden geleceğine işaret edilmektedir. Hayırlı işlere delalet eden bu rüya, rüya sahibinin yakın zamanda sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır. Mevki ve makamı temsil eden devlet başkanı, rüyayı gören kişinin iş yerinde elde ettiği başarılardan dolayı yükseleceğine işaret etmektedir. Uzun zamandır yapmak istenen işlerin gerçekleşeceğine ve hedeflerine birer birer ulaşacağına yorumlanır. Kıymetli işlerin yakın zamanda olacağının işareti olan bu rüya, görüldüğü duruma göre çeşitli şekillerde tabir edilmektedir. 

Rüyada Devlet Başkanı Görmek

Hayırlı rüyalardan biridir. Rüyada cumhurbaşkanı gören rüya sahibini uzun zamandır meşgul ve huzursuz eden işlerin çok yakında yoluna gireceğine, yeni işlere başlayacak kişilerin rüyasında devlet başkanı veya büyüğü görmesi, o işin tez vakitte çok güzel şekilde neticeye kavuşacağına yorumlanır. Ticaretle uğraşan kişilerin ise işlerinin yolunda gideceğine, bol helal paralar kazanıp borçlarından kurtulup hatta birikim dahi yapabileceğine delalet etmektedir. 

Öğrencinin Rüyasında Devlet Başkanı Görmesi

Bir öğrenci rüyasında devlet başkanı veya devlet büyüğü görüyor ise, okulunu başarıyla bitirip güzel işlere gireceğine işaret eder. Çok çalışkan ve azimli olan rüya sahibi, eğitim hayatından sonra girdiği işlerde hızla yükselerek başarılı projelere imza atacağına yorumlanır. 

Rüyada Devlet Başkanı İle Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibini uzun süredir strese sokan ve üzen bazı sıkıntıların yakın zamanda düzelmesine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin maddi manevi rahatlayacağına yorumlanır.  İşe girmek isteyenler için önemli mevkideki bir kimseden çok büyük yardımlar alınacağına da delalettir.

Rüyada Devlet Başkanını Misafir Etmek

Rüyasında devlet başkanını misafir eden kişi, yeni başlayacağı bit iş sayesinde maddi sıkıntılarının sona ereceğine ve bolluk içine gireceğine yorumlanır. Ayrıca rüyasında devlet başkanına ikramlarda bulunmak, kişinin maddi manevi tüm sıkıntılarının sona ereceğine yorumlanır. Eğitim hayatında başarılar elde edeceğine ve bundan dolayı iş hayatında da yüksek mevkilere ulaşacağına işaret edilmektedir. 

Rüyada Devlet Başkanının Namaz Kıldığını Görmek

Çok hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin devlet büyüklerinden destek alacağına yorumlanır. 

Rüyada Devlet Başkanını Yürürken Görmek 

Rüyasında devlet başkanının yürüdüğünü gören rüya sahibinin iş yerinde yaşadığı sorunların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret edilmektedir. Maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşacağına ve kaybedilen maddi olanakların geri kazanılacağına yorumlanır.

Rüya Alimlerinin Görüşlerine Göre Rüyada Devlet Başkanı Görmek 

Molla Cami: Rüyada padişah görmek, yükselmeye ve ilerlemeye işarettir.

Nablusi: Rüyada sultan, Allahü Teala Hazretleri ile tabir edilir. Bundan dolayı sultanı razı ve hoşnut olarak görmek, Allah'ın azap ve gazabıyla rüyayı göreni korkutan birisine delalet eder. Bir kimse rüyada sultanı sebepsiz olarak dargın görse, rüyayı görenin namaz ve ibadetinde yaptığı bidata veya gördüğü dargınlık kadar dininin bozukluğuna delalet eder. Eğer sultanı güler yüzlü ve sevinçli olarak görse, ondan emin olduğu miktarda din ve dünyaca erişeceği hayır ve yüksekliğe, ucuzluk ve bolluğa ve halinin düzgün olduğuna delalet eder.

Seyyid Süleyman: Sultanın, bir mescide, bir şehre, bir köye veya bir haneye girdiğini görmek; orada yaşayanların felakete uğrayacaklarına işarettir. Padişah veya sultanla tartıştığını gören, arzusuna kavuşur. Sultan yahut padişahın elini kestiğini görmek; ona muhalefet etmektir. Sultanın yüksek bir yerden düştüğünü yahut sarığının veya kılıcının alındığını, bundan başka saçının traş edildiğini görmek; azline veya vefatına işarettir. Sultanın hasta olduğunu gören, hapse girer. Sultan olduğunu gören, buna ehil değilse, musibete uğrar. Ehil ise makam ve itibar kazanır. Padişahın kendi için seccade yahut yatak serdiğini gören, rızk ve mevki kazanır. Padişahı güler yüzlü görmek; şeref ve şöhrete delalettir. Padişahın kendisini bir işte kullandığını gören, hayır ve berekete kavuşur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı