Bursa'da saati unutan gençler 6 bin 300 lira ceza yedi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Bursa'nın da aralarında bulunduğu 24 şehri kapsayan 2 günlük sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Yasak sonrası cadde ve sokaklar boş kalırken, polis, caddede yürürken gördüğü gençlere para cezası kesti. Gençler, 'Arkadaşımıza gittik, saatin nasıl geçtiğini anlamadık' dedi.

Bursa'da saati unutan gençler 6 bin 300 lira ceza yedi
Bursa'da saati unutan gençler 6 bin 300 lira ceza yedi
GİRİŞ 09.05.2020 03:02 GÜNCELLEME 09.05.2020 03:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'nca alınan karar ile Bursa'nın da aralarında bulunduğu 24 kentte sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00'dan itibaren başladı. Bursa'nın, Kent ve Fomara Meydanı, Heykel Caddesi ve Acemler gibi önemli noktalarında polis ekipleri kontrol noktaları oluşturdu. Yasağa rağmen açık olan işletmelere uyarılarda bulunurken, araçlarıyla dışarıda olan vatandaşlara ceza işlem  uygulandı. 30 ayrı noktada kontrol noktası kuran ekipler iki gün boyunca kontrollerini sürdürecek.

'ARKADAŞIMIZA GİTTİK, SAATİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAYAMADIK'

İnegöl ilçesinde yasağa uymayarak dışarı çıkan Mecit E. (20) ve arkadaşı Ahmet M. (21), polis ekiplerince durduruldu. Ekiplerin sokağa çıkma yasağının başladığını ve neden dışarıya çıktıklarını sorması üzerine Mecit E., "Arkadaşımıza gittik, saatin nasıl geçtiğini anlamadık. Şimdi evimize gidiyoruz" dedi. 2 gence yasağa uymadıkları için 6 bin 300 TL ceza kesildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Yok öyle 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi de cezanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyle abi kesiceksiniz helal olsun yok nasil gectigini anlamamislar yok bilmem be maskeleri bile yok bunu Saka zannediyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil