Genç birinin rüyada yaşlandığını görmesi hayırlı mıdır? Rüyada yaşlanmak neye işarettir?

Rüyada yaşlandığını gören kişi yakın zamanda yaşayacağı sıkıntılı günlere yorumlanır. Rüya sahibinin canının sıkılacağı ve keyfinin kaçacağı bazı olaylara şahit olacağına işaret edilir. Ancak, rüyada yaşlandığını görmek her zaman olumsuz şekilde yorumlanmayabilir. Rüya sahibinin dinine olan bağlılığına ve gelecek müjdeli haberlere de işaret olabilir. İşte rüyada yaşlandığını görmenin farklı tabirleri...

Genç birinin rüyada yaşlandığını görmesi hayırlı mıdır? Rüyada yaşlanmak neye işarettir?
Genç birinin rüyada yaşlandığını görmesi hayırlı mıdır? Rüyada yaşlanmak neye işarettir?
GİRİŞ 04.03.2021 12:57 GÜNCELLEME 04.03.2021 12:57

Rüyada yaşlandığını görmek, rüya sahibinin sıkıntılı günler geçireceğine, bazı nedenlerden dolayı işinin rast gitmeyeceğine işaret edilmektedir. Rüya sahibinin hem iş hayatında hem de özel hayatında başarısızlıklar yaşayacağına ve bundan dolayı çok üzüleceğine işaret edilir. Rüya sahibinin hayatında bazı sorunlarla baş etmek zorunda kalacağına da yorumlanır. Maddi anlamda kazancının azalacağına bunda dolayı da hayal kırıklığı yaşayacağına yorumlanır. Ancak rüyada kendini yaşlı gören kişinin dini hassasiyetlerinin artacağına, ibadetlerine dikkat edeceğine ve Allah rızasını gözeteceğine de yorumlanır. Rüyada yaşlandığını görmek ya da bir başkasını yaşlı görmek farklı farklı yorumlanabilir. Bunun için rüyayı kimin nasıl gördüğü dikkate alınarak tabir edilmektedir.

 

 

RÜYADA GENÇ BİRİNİN KENDİNİ YAŞLI GÖRMESİ

Genç olduğu halde rüyasında kendini yaşlı gören kimsenin zorluk çekeceği günlere işaret edilir. Özellikle maddi anlamda büyük zorlukların içine girecek rüya sahibi yaşayacağı hayal kırıklığından dolayı hastalanmasına delalet edilir. Rüyayı gören kişinin aynı zamanda hastalıklardan kurutularak sağlığına kavuşacağına, iş hayatında başarı elde edeceğine de yorumlanır. Yaşlı bir kimse saygınlığı ve hürmeti temsil etmektedir. Rüyayı gören kişinin çevresi tarafından saygın bir kimse olarak görülmesine ve makam sahibi olacağına da yorumlanabilmektedir. 

 

 

RÜYADA YAŞLANMIŞ KADIN GÖRMEK

Rüyasında başka birini genç olduğu halde yaşlı görmek, rüya sahibini pek yakında hayırlı kısmetler çıkacağına ve istediği gibi biriyle evlenerek muradına ereceğine işaret edilir. Evli birinin rüyasında yaşlanmış kadın görmesi ise mutlu ve hayırlı haberlere işaret edilmektedir.

RÜYADA YAŞLANMIŞ ERKEK GÖRMEK

Rüyasında kendini değil de başka bir erkeğin yaşlandığını görmek, rüya sahibinin mal varlığının artacağına ve mutlu bir hayat süreceğine işaret edilmektedir. Özellikle rüyayı gören kişi maddi zorluk yaşıyorsa yakın zamanda bol helal kazançlarla rahatlayacağına yorumlanmaktadır.

RÜYADA ANİDEN YAŞLANMAK

Rüyasında normal haliyle olduğu halde birden bire yaşlandığını gören kimsenin kötü haberler alarak üzüleceğine ve canının sıkılacağına işaret edilir. Rüya sahibinin huzursuz ve mutsuz bir süreç geçireceğine yorumlanmaktadır.

RÜYADA SAÇLARININ BEYAZLADIĞINI GÖRMEK

Saçları beyaz olmadığı halde rüyasında saçlarının beyazladığını gören kişinin hayatında birçok olumlu değişiklik olacağına, her işinin rast giderek bol helal para kazanacağına ve müjdeli güzel haberler alacağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin beklemediği anda paralar kazanacağına işaret ederken, bereketli ve huzurlu günler yaşayacağına yorumlanır.

ALİMLERİN GÖRÜŞLERİNE GÖRE RÜYADA YAŞLANMAK

Nablusi: Rüyada saç ağarmak, gençler için vakara delalet eder. Bazı tabirciler, ömrün uzun olmasına, bazıları da zayıflığa delalet eder, demişlerdir. Aklık sakal ve başın tümünde olursa, fakirliğe delalet eder. Bir kimse saçının bir kısmının ağardığını görse vakar ve temkinin çok iyi olduğuna, başı ağaranın hanımı hamile ise, bir erkek çocuğunun olacağına delalet eder. Bir kimse sakalındaki beyaz tüyleri yolduğunu veya kestiğini görse, o adam ihtiyarlara hürmet eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor