Rüyada gökyüzünde yıldızlar görmek nasıl tabir edilir? Rüyada yıldızların kaydığını görmek...

Rüyada yıldız görmek, çok hayırlı rüyadır. Rüya sahibinin şansının yaver, işlerinin yolunda gideceğine ve kısmetinin açılacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin maddi manevi sıkıntılarının azalacağı ve daha huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret edilir. Peki rüyada kuyruklu yıldız görmek hayırlı mıdır?

Rüyada gökyüzünde yıldızlar görmek nasıl tabir edilir? Rüyada yıldızların kaydığını görmek...
Rüyada gökyüzünde yıldızlar görmek nasıl tabir edilir? Rüyada yıldızların kaydığını görmek...
GİRİŞ 05.10.2021 08:09 GÜNCELLEME 11.10.2021 09:15

Rüyada yıldız görmek, genel olarak rüyayı gören kişinin şerefleneceği, mevkisinin yükseleceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin güzel ahlakından dolayı çevresi tarafından çok sevilen, saygı duyulan biri olduğuna delalet etmektedir. Rüya sahibinin çok merhametli olduğu, herkese yardım etmek için çırpındığı ama tüm bu iyilikleri yalnızca Allah rızası için yaptığına işaret edilmektedir. Rüyada yıldız görmek, pek çok şekilde tabir edildiğinden rüyanın nasıl görüldüğü çok önemlidir. 

Rüyada Gökyüzünde Yıldızlar Görmek

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek çok hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin çok yakında eline fırsatlar geçeceği ve kısmetinin açılacağı anlamına gelmektedir. İstediği ve hedeflediği işleri çok yakında gerçekleştireceği, bu sayede bol helal paralar kazanarak maddi sıkıntılardan kurtulacağı anlamına gelmektedir. 

Rüyada Yıldız Kayması Görmek

Rüyada yıldız görmek hayırlı bir rüya iken, yıldız kayması görmek pek hayırlı değildir. Rüyada yıldız kaymasını gören kişinin işlerinin bozulacağı, keyfinin kaçacağına işaret eder. Özellikle sağlık açısından sıkıntılı bir sürece girecek olan rüya sahibinin kendisine dikkat etmesi konusunda uyarı niteliği taşıyan bir rüyadır. Rüyasında yıldız kayarken dilek tuttuğunu gören kişinin işlerinin yoluna gireceği ve kısmetinin açılacağı şeklinde tabir edilmektedir. 

Rüyada Gökyüzünde Yıldızlar Görmek

Rüyasında gökyüzünde yıldızlar gören kişinin hayırlı insanlarla karşılaşacağına, hatta yeni biriyle tanışıp onunla evlilik planları kuracağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin doğru kişiyi bularak o kişiye evliliğe doğru giden mutlu bir beraberliğe tabir edilmektedir. 

Rüyada Kuyruklu Yıldız Görmek

Rüyada kuyruklu yıldız görmek, çok hayırlı işlere yorumlanır. En hayırlı rüyalardan olup, rüya sahibinin mutluluğa ve istediği başarıya çok yakında kavuşacağına işaret edilir. Rüyada kuyruklu yıldız gören kişinin kalan ömründe maddi ve manevi sıkıntılardan uzak huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir edilmektedir. Güç ve kuvveti ifade eden kuyruklu yıldız, şansının açılacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Yıldız Düşmesi 

Rüyasında yıldız düşmesini gören kişinin şansının pek yaver gitmeyeceğine ve işlerinin ters tepeceğine işaret eder. Rüyasında yıldız düşmesini gören kişinin yakın zamanda yapacağı işlerde ve atacağı adımlarda dikkatli olması gerektiği rüya alimleri tarafından belirtilmektedir. 

Rüyada Takım Yıldızı Görmek

 Rüyada takım yıldızı görmek, kuyruklu yıldız görmekle neredeyse aynı anlama gelmektedir. Rüya sahibinin şansının açılacağı ve işlerinin istediği gibi gideceğine tabir edilmektedir.

Rüyada Yıldız Tutmak

Rüyasında yıldız tuttuğunu gören kişi, ruhsal olarak yaşadığı sıkıntıların sona ereceğine ve mutlu günler yaşayacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin aile hayatında mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına tabir edilmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Yıldız Görmek

Nablusi: Rüyada yıldız görmek, insanların şereflilerinden birisine delalet eder.
Rüyada evinde kendi yanında birtakım parlak yıldızların toplanmış olduğunu gören kimsenin, yanında halktan ileri gelen ve şerefli insanlar toplanırlar.
Evinde gördüğü yıldızlar parlak değilse, halkın 'teri. Gelenleri ve şereflileri birtakım musibetten dolayı yanında toplanırlar. Rüyada küçük yıldızları eliyle aldığını gören kimse, şöhrete ve halk arasında şeref ve azizliğe erişir. Yıldızların gökten yere düşmesi ve dağılması, birçok kavmin helak olmasına delalet eder.

Seyyid Süleyman: Bilinen yıldızlar, memleketin ileri gelenlerine, diğer yıldızlar; askere ve halka delalet eder. Yıldızlara malik olduğunu gören, eşrafın sevgisini kazanır. Sahip olduğu yıldızların bir kısmını veya tamamını kaybeden, halkın sevgisini kaybeder. Kendisine bir yıldız geldiğini yahut onun nurunu aldığını gören, halktan menfaat sağlar. Bir hanede veya semada yıldızların parladığını görmek; yüksek makama ve itibara delalet eder. Bilinen yıldızlardan birine bakan; isabetli hareket eder, hidayete erer ve sevap kazanır. Yemek yer gibi yıldızları yiyen, halkın gıybetine düşer.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!