Rüyada diş dökülmesi ne demek? Rüyada diş çektirmek ne anlama gelir?

Rüyada diş görmek, yakın zamanda alınan kötü bir haberden dolayı rüya sahibinin üzüleceğine işaret edilmektedir. Rüyada diş çıkması görmek ise rüya sahibinin çevresindeki insanlara karşı daha dikkatli ve temkinli olması gerektiğine yorumlanmaktadır. Rüyada diş çürümesi veya çıkması, rüyayı kimin gördüğü dikkate alınarak tabir edilmesi gerekir. Peki rüyada çürük dişin düşmesi ne anlama gelir?

Rüyada diş dökülmesi ne demek? Rüyada diş çektirmek ne anlama gelir?
Rüyada diş dökülmesi ne demek? Rüyada diş çektirmek ne anlama gelir?
GİRİŞ 08.06.2021 11:59 GÜNCELLEME 14.10.2021 11:47

Rüyada diş çıkardığını gören kişinin sorunlarla yüzleşmek zorunda kalacağı günlere yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin çevresinde bulunan kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıcı bir rüya olmaktadır. Rüyayı gören kişinin etrafında iyi gibi görünen fakat kindar ve kötü kalpli insanların varlığına ve rüya sahibine bir şekilde zarar vermeye çalıştığına işaret edilmektedir. Rüyada dış çıkarmak rüyayı gören kişinin ruh hali ve rüyayı nasıl gördüğüne dikkat edilerek incelenmesi gerekmektedir. Rüyanın nasıl görüldüğü göz önünde bulundurularak tabir edilmesi doğrudur.

Rüyada Yeni Diş Çıkması

Rüyada yeni bir diş çıktığını gören kişinin hayırlı bir evlada sahip olacağına ve çevresinden iyilik bulacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin aile hayatında güzelliklerle karşılaşacağına bundan dolayı da huzurlu ve mutlu günler yaşayacağına yorumlanır. Uzun süredir beklediği ve istediği şeyleri gerçekleştiremediği için üzgün olan rüya sahibinin çevresinden göreceği destek sayesinde toparlanacağı anlamına gelmektedir. 

Rüyada Takma Dişin Düştüğünü Görmek

Rüyada takma dişinin çıktığını ya da düştüğünü gören kişinin kötü bir haber alacağına ve bundan dolayı canının sıkılacağına işaret edilir. Rüyada diş düşmesi ya da çıkması, rüyayı gören kişinin moralinin bozulacağı ve ruhsal bunalıma gireceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Diş Dökülmesi

Rüyada dişlerinin tamamını çıktığını veya döküldüğünü gören kişinin can sıkıcı olaylarla karşılaşacağına ve bundan dolayı ruhsal olarak bunalıma gireceğine işaret edilmektedir. Rüyada diş çıkmasını görmek aynı zaman ev halkında aile nüfusun artacağına ve misafirlerin geleceğine yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin çevresinde kötü niyetli ve tehlikeli insanların varlığına işaret ederek rüya sahibinin dikkat etmesi konusunda uyarıldığı bir rüya olarak aktarılmaktadır. Rüyada dişlerinin döküldüğünü gören kişinin rahatının bozulacağına, istemediği olaylar yüzünden huzurunun kaçacağına işaret edilir.

Rüyada Diş Kırılması

Rüyada dişinin kırıldığını gören kişinin akrabalarından birinin hastalanacağına işaret edilmektedir. Rüyada diş kırılması görmek, pek hayırlı olmayan bir rüyadır ve rüya sahibinin maddi manevi yıpranacağına yorumlanmaktadır. Hastalık olmasa dahi bir akrabayla yaşanacak husumete ve sıkıntıya işaret edilmektedir. 

Rüyada Çürük Dişin Çıkması

Rüyada çürük dişinin koptuğunu, düştüğünü gören kişinin etrafında sevmediği insanlardan kurtulacağına ve rüya sahibine ayak bağı olan insanlardan kurtulacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Diş Çekmek

Rüyada diş çektirdiğini gören kişinin çok yakında hiç üzülmediği kadar fazla üzüleceğine, hayatının en zor zamanlarından birini yaşayacağına ve sorumluluklarının artacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Diş Çektirmek

Rüyada bir doktora diş çektirdiğini gören kişinin sıkıntılı ve zorlu günlerle karşılaşacağına işaret edilmektedir. Rüya sahibinin sıkıntılı zamanlarından dolayı manevi olarak yıpranacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Diş Ağrısı 

Rüyada diş ağrısı çeken kimsenin psikolojik olarak kendini yeteriz gördüğüne, özgüven eksikliğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin çevresinde gerçek arkadaşlarının olmamasından dolayı büyük bir duygusal boşlukta ve yalnız hissettiğine işaret edilmektedir. 

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Diş Dökülmesi

Molla Cami: Rüyada görülen diş, ecelin sona ermesine ve ezelde takdir edilen ömre işarettir. Dişlerin hepsi, aileye, kabileye, kız ve erkek evlada işarettir. Dişler mala, binilecek hayvana. Hayvanlara, icara verilen emlak ve tarlaya, hububat, ölüm ve hayata, ayrılığı ve birleşmeğe işarettir. Dişler emanet ve gizli şeylere işarettir. Dişler insanın ev halkıdır. Üst çenedeki dişler, rüya sahibinin babası tarafından olan akrabalarıdır. Alt çenedeki dişler ise, anne tarafından akrabasıdır. İkisi alt ve ikisi de üst çenede bulunan dört ön dişlerden alt çenedeki iki ön diş, rüya sahibinin neslinden meydana gelmiş olan en yakın kimselerdir.

Diyanet: Rüyada diş görülmesi; ev halkı ve akrabalıkla tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında herhangi bir dişinin yanında yeni bir diş çıktığını görmesi; o kimsenin bir yakınından hayır ve menfaat göreceğine, kişinin rüyasında dişleri arasında bir seyreklik yani açıklık olduğunu görmesi; akraba ve ev halkı arasında bir geçimsizliğin olacağına işaret şeklinde tabir olunur. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi