Rüyada hırsızlık yapmak ne demektir? Rüyada hırsızın kaçtığını görmek...

Rüyada hırsız görmek, tek bir cümleyle hayırlı olup olmadığı şekilde yorum yapılabilecek bir rüya olmadığından rüyanın ne şekilde görüldüğü dikkate alarak tabir edilmelidir. Rüyada evine hırsız giren kimsenin aile hayatında yaşanacak sorunlara, rüyada hırsızı yakaladığını gören kişinin ise güçlü bir karaktere sahip olduğuna işaret edilir. Peki rüyada hırsızı yakaladığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada hırsızlık yapmak ne demektir? Rüyada hırsızın kaçtığını görmek...
Rüyada hırsızlık yapmak ne demektir? Rüyada hırsızın kaçtığını görmek...
GİRİŞ 10.08.2022 11:46 GÜNCELLEME 10.08.2022 11:46

Rüyada hırsız görmek, rüya sahibinin sıkıntılı ve zor bir sürece gireceğine yorumlanır. Rüyada evine hırsız girdiğini gören kişinin bunalıma gireceği ve tasalanacağına işaret edilir. Farklı birçok şekilde görülebilen rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı olarak tabir edilmesi gerekir. Rüyada hırsız görmek, hastalık ve sıkıntılı işlerle tabir edilirken rüyada hırsızı etkisiz hale getirdiğini gören kişinin öz güveni yüksek bir kişi olduğuna yorumlanır. Bundan dolayı rüyanın kim tarafından nasıl görüldüğüne dikkat ederek rüyanın yorumlanması gerekmektedir.

Rüyada Eve Hırsız Girdiğini Görmek

Rüyada evine hırsız girdiğini gören kişinin aile hayatında yaşayacağı sıkıntılara ve huzursuzluğa işaret etmektedir. Rüya sahibinin yaşayacağı zor günlere ve maruz kalacağı üzüntülere delalet etmektedir. Rüyada evine hırsız girdiğini gören kişinin evinin huzurunun kaçacağına, bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşacağına ve bu sorunlarla mücadele ederken psikolojik olarak yıpranacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Hırsızlık Yaptığını Görmek

Rüyada hırsızlık yaptığını gören birinin iş hayatında yaşayacağı sıkıntılara, hatta bu sıkıntılarının sonucu olarak işini kaybedeceğine işaret edilmektedir. Rüyasında bir hırsızla ortak olduğunu gören kişinin işlerinin ters gideceğine yorumlanırken başka bir yorumcuya göre rüya sahibinin yakın çevresinden destek göreceğine işaret edilmektedir.

Rüyada Hırsız Kovalamak

Rüya sahibinin etrafında olan kötülükleri bir şekilde püskürteceğine, kin ve nefret dolu insanların planlarını alt üst edeceğine işaret edilmektedir. Rüya sahibinin çevresinde yer alan ve herkesin kötülüğünü isteyen bir kimseye işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin çevresinin aksine kendinin çok iyi kalpli biri olduğuna yorumlanır.

Rüyada Hırsızı Yakaladığını Görmek

Rüyasında hırsızı kovalayıp yakaladığını gören kişinin azimli ve istikrarlı bir kimse olduğuna işaret edilmektedir. Rüya sahibinin geçmişten beri kendini yetiştirerek adımlar attığına ve bundan dolayı ona rakip olan kişileri sürekli olarak geçeceğine yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin aldığı kararların arkasında durarak her işinde bir şekilde başarılı olduğuna ve olacağına işaret edilmektedir. 

Rüyada Hırsız Dövmek

Rüyada hırsızı yakalayıp dövdüğünü gören kişinin güçlü ve başarılı bir kimse olacağına işaret edilirken başkalarına karşı da iyilikler yapacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Hırsızlık Yaparken Yakalanmak

Rüya sahibinin öz güvensiz biri olduğuna ve gereksiz şeyler için tedirgin olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin yaşadığı tedirginlikten ve her şeye temkinli yaklaşmasından dolayı hayatını tam olarak yaşamadığı anlamına gelmektedir. 

Rüyada Kardeşinin Hırsızlık Yaptığını Görmek

Rüyada kardeşini hırsızlık yaparken görmek, kardeşinin rüya sahibine karşı yapacağı saygısızlıkla yorumlanır. Rüya sahibinin kardeşinin tavırlarından dolayı canının sıkılacağına işaret edilmektedir. 

Rüyada Hırsızlıkla Suçlanmak

Rüyada hırsızlık yapmadığı halde hırsızlıkla suçlanan bir kimsenin işlerinin yolunda gideceğine ve kazancının artacağına yorumlanmaktadır. Hem maddi bakımdan hem de sağlık bakımından iyi ve güzel günlerin yaşanacağına işaret edilmektedir. 

Rüyada Hırsıza Bağırdığını Görmek

Rüya sahibinin beklemediği bir anda beklemediği bir yerden para kazanacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendi zevk ve keyfi için para harcayacağına, keyfinden ödün vermeyeceğine yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Hırsız Görmek

Nablusi: Rüyada hırsız görmek, hastalık ve derttir. Eğer gördüğü hırsız siyah olursa; hastalık, sevdadır, kızıl olursa, hastalık kandadır, sarı olursa safradandır. Bir kimse hırsızın bir şey yüklendiğini görse, hastalık o hırsızın aldığı şeyin cevherine nispet edilir. Eğer hırsız bir şey yüklenmezse o kimse bir hastalığa düşer. Ve ondan çabucak kurtulur.

Molla Cami: Rüyada hırsız görmek, hastalık ve derttir. Hırsızın bir şey çaldığını görse, katil bir insanı görmeye işaret eder. Hırsız, Azrail (a.s), misafir veya nikah yapmak isteyen bir kimsenin geleceği şeklinde yorumlanır. Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey aldığını görse, o hastanın öleceğine işaret eder. Bir kimse hırsızın bir eve girdiğini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığından kurtulmasına işaret eder.

Seyyid Süleyman: Rüyasında evine hırsız girdiğini eşyasını ve malını çaldığını görenin hanesinde bir ölüm olur. Eve hırsız girdiği halde, bir şey çalmazsa, aile fertlerinden biri ağır surette hastalanır. Fakat, şifaya kavuşur. Hırsızların üzerine gelip, birçok eşyasını aldıklarını gören; sevdiği bir insanın başına gelen musibet yüzünden üzülür. Hırsızın minareye çıkıp, Ezan okuduğunu görenin durumu, herkes tarafından öğrenilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk