Rüyada yağmur yağması neye işaret eder? Rüyada sağanak yağmur yağdığını görmek hayırlı mıdır?

Rüyada yağmur yağdığını görmek bolluk ve bereketle tabir edilmektedir. Rüyasında yağmurun altında ıslandığını gören kişinin çabalarının sonucu olarak başarıya ulaşacağına ve bundan sonraki yaşamında bol helal paralar kazanacağına yorumlanır. Peki rüyada sel gibi yağmurda yürümek ne demektir? Rüyada Yağmurun altında şemsiye açmak...

Rüyada yağmur yağması neye işaret eder? Rüyada sağanak yağmur yağdığını görmek hayırlı mıdır?
Rüyada yağmur yağması neye işaret eder? Rüyada sağanak yağmur yağdığını görmek hayırlı mıdır?
GİRİŞ 16.12.2022 09:08 GÜNCELLEME 16.12.2022 09:08

Rüyada yağmur yağdığını görmek, rüya sahibinin hayatında bereketin ve zenginliğin eksik olmayacağına, keyfinin yerine geleceği işlerini gerçekleşeceğine işaret edilmektedir. Rüyada yağmur yağmak genel olarak hayırla ve bereketle yorumlandığından rüya sahibinin işlerinin yolunda olacağına, aile ve iş hayatında güzelliklerle karşılaşacağına delalet eder. Rüyada yağmurun görüldüğü duruma göre farklı farklı yorumlanması doğru olduğundan rüyanın nasıl görüldüğü çok önemlidir. Rüyasında yağmurda yürüyen birinin hayatında bereket ve huzur olacakken rüyada yağmur selinde kaldığını gören kişinin bazı sorunlarla karşılaşacağına işaret edilmektedir. 

Rüyada balık tutmak ne anlama gelir? Rüyada balık tutmak iyiye mi kötüye mi işaret?Rüyada balık tutmak ne anlama gelir? Rüyada balık tutmak iyiye mi kötüye mi işaret?

Rüyada Yağmurda Islanmak

Rüyada yağmurun altında yürüyen ve ıslanan kişinin hayatında sorun ve sıkıntı haline gelen dertlerinden nihayet kurtulacağına ve huzura ereceğine işaret edilir. Rüyada yağmurda ıslandığını gören kişinin iyi kalpli bir insan olduğuna bundan dolayı herkes tarafından sevildiğine ve hürmet gösterildiğine yorumlanır. Rüyada yağmurun altında ıslandığını gören kişinin kötü huy ve alışkanlıklardan vazgeçeceğine, rüyasında sırılsıklam ıslandığını gören kişi ise işlediği günahlardan dolayı tövbe edeceğine yorumlanır. 

Rüyada Yağmurun Altında Yürümek 

Rüyasında yağmurun altında yürümek sıkıntılardan ve kötü günlerden kurtulmaya, rüya sahibinin bundan sonraki yaşamında istediği başarıları elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin hayatında bolluk ve bereketin eksik olmayacağı, çevresindeki kötü olaylardan ve sorunlardan bir şekilde kurutulacağına delalet eder. Rüya sahibinin istemeden içine dahil olduğu kötü bir durumdan en az zararla sıyırılacağına işaret eder.

Rüyada Yağmurun Altında Şemsiye Açmak

Rüyasında yağmurun altında şemsiye açan bir kimsenin günahlardan kendini muhafaza etmeye, nefsine uymayarak günahlardan kaçınmaya yorumlanır. Rüyada şemsiye açan kişinin etrafında karşı hep iyi niyetle olduğu ve bun güzel huyundan dolayı kötülüklerden bir şekilde korunduğuna işaret edilmektedir. 

Rüyada Yağmurda Islanmak

Rüyasında yağmurun altında yürümesine rağmen ıslanmadığını gören kişinin umulmadık ve beklenmedik bir olayın gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendi başına aldığı kararlardan dönmemekte ısrar etmesinin sonucun ödeyeceğine ve pişman olacağı işler yapacağına yorumlanır. 

Rüyada Sağanak Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada görülen sağanak yağmur bereket ve bolluktur. Sağanak yağmur ise eğer her tarafı talan etmiyor ve bir kaosa neden olmuyorsa bereketin habercisi olarak yorumlanır. Rüya sahibinin emeklerinin karşılığını alarak bol helal para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada Yağmur Seli Görmek

Rüyasında yağmur yağması sonucu sel bastığını gören kişinin iş ve aile hayatında her şeyin yolunda giderken bir anda sorunlar meydana geleceğine, kazancının azalacağına ve bundan dolayı huzurunun bozulacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Yağmur Altında Koşmak

Rüyada yağmurun altında koştuğunu görmek de diğer rüyalar gibi bereket ve bollukla yorumlanır. Rüya sahibinin çabaları ve çalışmalarıyla başarı elde edeceğine ve bundan dolayı sıkıntılarının son bulacağına delalet eder. Rüya sahibinin çevresinden destek ve sevgi göreceğine de işaret edilmektedir. 

Rüyada Evin İçine Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını gören kişinin zarar göreceği bazı olaylar yaşayacağına ve bundan dolayı sıkıntı bir sürece gireceğine işaret edilmektedir. Aile hayatında yaşanacak sıkıntıya ve maddi olarak uğranacak zararlara da işaret etmektedir.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Yağmur Görmek

Nablusi: Rüyada görülen yağmurdan zarar meydana gelmediği takdirde, hayra ve rızka delalet eder. Bazen yağmur gerek insanlardan ve gerekse yeryüzünden olsun kendisinden korkulan şeyin hayatta oluşuna delalet eder. Bazen de yağmur insana vadedilen şeyin yerine getirilmesine delalet eder. Eğer yağmur bir yere mahsus ise o yer halkının üzüntüsüne veya sevdiği bir şeyi kaybetmesinden dolayı rüya sahibinin üzülüp ve kederlenmesine delalet eder. Umumi olarak gökten kan ve taş yağmak gibi yararlı olursa, günah ve masiyete delalet eder. Bazen yağmur görmek misafir olan kimsenin yolculuğundan geri kalmasına delalet eder. Bazen de belirli bir yere zarar veren yağmur tartı ve ölçeğin eksik yapılmasına veya lut kavmine benzemeye delalet eder.

Seyyid Süleyman: Yağmur hayır ve Allah-ü Teala'nın rahmetidir. Beklenilen vakitte arzu edildiği gibi yağmur yağdığını görmek; feyiz ve berekettir. Bir eve yahut mahalleye şiddetli yağmur yağdığını görmek; orada meydana gelecek hastalığın yahut felaketin habercisidir. Yağmurun sükunetle yağması, hayır ve menfaattir. Sene veya aybaşında yağmur görmek; o ayda veya yıl içinde bereket, nimet ve ucuzluk olacağına delalet eder. Tufan görmek; orada yaşayanların büyük bir üzüntüye duçar olacaklarına delalettir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi