Rüyada kusmaya çalışmak hayırlı mıdır? Rüyada yediklerini kusmak neye işarettir?

Rüyada kusmak, pek çok şekilde tabir edildiğinden rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınarak yorumlanmalıdır. Rüyada kusmak, görüldüğü duruma göre bazen işlenilen günahlardan pişman olup tövbe etmeye bazense sağlık sorunlarına işaret etmektedir. Peki rüyada kan kustuğunu görmek neye işaret eder? Rüyada bal kusman ne demek?

Rüyada kusmaya çalışmak hayırlı mıdır? Rüyada yediklerini kusmak neye işarettir?
Rüyada kusmaya çalışmak hayırlı mıdır? Rüyada yediklerini kusmak neye işarettir?
GİRİŞ 05.10.2021 08:33 GÜNCELLEME 13.10.2021 11:29

Rüyada kustuğunu gören kişinin bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşacağına delalet edilir. Rüya sahibinin beklemediği bir durumdan dolayı sıkıntılar yaşayacağına, moral bozucu ve sıkıntılı günlerin işareti olarak kabul edilir. Rüyada kusmak, ciddi sağlık sorunlarının habercisi olarak yorumlansa da günahkar bir kimsenin tövbe edeceğine de yorumlanmaktadır. Rüyada kusmak, tabir edilirken rüyanın ne şekilde görüldüğü dikkate alınarak yorumlanması gereklidir. 

Rüyada Kusmak

Rüyada kusmak, sağlık problemlerinin habercisi olarak bilinen bir rüyadır. Rüya sahibinin kendisinin ya da yakın çevresinde birinin hastalanacağına işaret edilir. Rüyada kusmak, pek hayırla yorumlanmaz, rüya sahibinin başından bir hastalık geçireceğine delalet etmektedir. Rüyada yediklerini kusan birinin maddi olarak kayıplara uğrayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Yediklerini Kusmak

Rüyasında yediği yemekleri kusan kişinin parasal olarak zarara uğradığı bir sürece işaret etmektedir. Rüya sahibinin maddi manevi kayıplar yaşayarak sıkıntılı bir sürece gireceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Kan Kustuğunu Görmek

Rüyasında hasta olduğunu ve bundan dolayı kan kustuğunu gören kişinin gerçek hayatta başına gelecek iyi işlere işaret eder. Rüyayı gören kişinin geçmişte yaptığı hatalar yüzünden pişman olacağına ve tövbe edeceğine yorumlanır. Rüyada kusman, yaşanacak sağlık sorunlarına işaretken, rüyada kan kusman hastalıklardan kurtulmaya ve sağlığına yeniden kavuşmaya işarettir. Rüya sahibi eğer evliyse yakında çocuğu olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Kusmaya Çalışmak

Rüyada kusmaya çalışmak, rüya sahibinin dertlerinden kurtulmak için mücadele verdiğine işaret eder. Rüya sahibinin ailesinden destek alacağına ve yeni işlere başlayacağına ve bu sayede maddi anlamda büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Başkasının Kustuğunu Görmek

Rüyada başka bir kimsenin kustuğunu gören kişi, kimi kusarken görüyorsa o kişinin yakın zamanda sağlığına ve sıhhatine kavuşacağına işarettir. Rüya sahibinin rüyasında kustuğunu gördüğü kişinin geçmişte işlediği günahlara tövbe ederek doğru yola erişeceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Başkasıyla Birlikte Kusmak

Rüyada biriyle kustuğunu gören kişinin gördüğü kimseyle birlikte dedikodu yaparak günaha gireceğine, sırların açık edileceğine ve boş konuşan insanla tabir edilmektedir. Ayrıca rüyada başkasıyla birlikte kustuğunu gören kişinin iş hayatında başarıya kavuşacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Yılan Kusmak 

Rüyada yılan kusmak, rüya sahibinin gelecekte birine çok sert sözler söyleyeceğine, içindeki kini dışarı vuracağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin aynı zamanda içimde yaşadığı sıkıntıları bir an önce dışarı vurması gerektiğinin de uyarısıdır. Rüyada çok fazla yılan kusan kişinin içine attığı sıkıntılarının çok olduğuna işaret edilirken, içindekileri boşaltarak rahatlayacağına delalet edilmektedir.

Rüyada Bal Kusmak

Rüyada bal kustuğunu gören kişinin, hoş sözlü, kibar, insanları kırmaktan çekinen bir yapıya sahip olduğuna işaret edilir. Rüyasında bal kusan kişinin günahlarından tövbe ederek doğru yola gideceğine yorumlanmaktadır.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kusmak

Nablusi: Oruç olan bir kimse, rüyada kustuğunu ve onu yaladığını gören kimse borcunu ödemeye kudreti olduğu halde onu ödemediğine ve bundan dolayı günahkar olduğuna delalet eder. Leğen içine kustuğunu gören kimse, günahlarından tövbe eder ve hanımı ondan haram bir mala nail olur. Eğer kusuntunun tadı iyi ve kolayca kusarsa, o kimsenin tövbe etmesine ve sapıklıktan kendi isteğiyle dönmesine delalet eder. Eğer kusuntunun tadı pis ve çetin kusarsa, o kimsenin bulunduğu sapıklıktan içmesi onun vücudunda bulunan ıstıraba, mal ve kazancında meydana gelecek musibete bunlar gibi uğrayacağı belalara binaen zorla mümkün olacağına delalet eder.

Seyyid Süleyman: Rüyasında kolaylıkla kustuğunu gören, tövbe eder. Allah-ü Teala'ya yönelir yahut hakkı sahibine verir. Müşkülatla kusmak; eziyete delalet-tir. Bu rüyayı gören, hastaysa; vefat eder. Hamileyse çocuk düşer. Kustuğunu yiyen, sözünden döner. Bağışladığını geri alır. Bir rivayete göre rüya, cimrilikle yorumlanır. Kusmak istediği halde kusamamak tövbede güçlüktür. Rüya sahibi tövbe etse de günah işlemeye devam eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı