Rüyada sigara içtiğini görmek neye işarettir? Rüyada sigara almak ne anlama gelir?

Rüyada sigara görmek kimin gördüğüne bağlı olarak bazen hayır ve mutluluğa bazense sıkıntı ve kedere yorumlanmaktadır. Rüyada bir kadının sigara içmesi üzüleceği olaylara işaretken bir adamın rüyasında sigara içmesi ise yaşadığı sorunların ardından mutlu olacağına işaret etmektedir. Peki rüyada sigara paketi görmek neye işarettir? İşte rüyada sigara görmenin detaylı tabirleri ve rüya alimlerinin yorumları...

Rüyada sigara içtiğini görmek neye işarettir? Rüyada sigara almak ne anlama gelir?
Rüyada sigara içtiğini görmek neye işarettir? Rüyada sigara almak ne anlama gelir?
GİRİŞ 08.12.2021 16:43 GÜNCELLEME 29.12.2021 10:01

Rüyada sigara içmek, çok farklı şekilde tabir edilen bir rüyadır. Rüyayı kimin gördüğüne bağlı olarak yorumlanmaktadır. Rüyada bekar bir kimse sigara içtiğini görüyorsa bir erkekle çıkar ilişki kurarak evleneceğine işaret ederken evli birinin rüyasında evliliğinde bazı sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir. Rüyada sigara içmek, bazı rüyalara göre ise hayırlı ve güzel işlere yorumlanabilmektedir. Rüya sahibinin istediği gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder. 

Rüyada Sigara İçmek

Rüyada bir kadın kedini sigara içerken görüyorsa hayatında bazı sorunlarla karşılaşacağına ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir. Genç bir kız rüyasında sigara içiyorsa para için sevmediği biriyle evleneceğine yorumlanmaktadır. Rüyada bir erkeğin sigara içmesi ise hayırlıdır. Yaşanılan sıkıntılardan sonra güzel şeylerle karşılaşacağına ve sabrının karşılığını alacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sigara Almak

Rüyada sigara aldığını gören kişinin hayatında bazı olumlu ve güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin istek ve hayallerine kavuşacağına yorumlanırken bazı rüya alimlerine göre ise rüya sahibini sıkıntı ve stresli günler yaşayacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin etrafında gizli ve sinsi düşmanlara da işaret etmektedir. 

Rüyada Sigara Dumanı Görmek

Rüyada sigara dumanı gören kişinin hayatında bazı huzursuzluklar olacağına işaret etmektedir. Rüyada sigara içen birinin dumanına maruz kalmak, rüya sahibinin hayatında bazı sorunlara delalet ederken sadece duman altında kalması parlak bir geleceğinin olacağına yorumlanmaktadır. Sigara dumanı bazı alimlerin yorumlarına göre ise boş ve faydasız insana işaret etmektedir. 

Rüyada Sigara İçen Birini Görmek

Rüyada başka insanların sigara içtiğini gören kişinin tanımadığı insanlardan zarar göreceğine yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin çevresindeki insanlara dikkat etmesi gerektiğine işaret etmektedir. Rüyada birilerinin sigara içtiğini gören kişinin arkasından dedikodusunu yapacak olan kişilere işaret etmektedir. Bu rüya, rüya sahibinin canının sıkılacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Sigara Söndürmek 

Rüyada sigara söndürdüğünü gören kişinin yaptığı kötü işlerinin farkına vararak vazgeçmesi, tövbe etmesine yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin bu zamana kadar yaptığı hatalardan pişman olmasına ve yaşadıklarından ders çıkararak bundan sonraki hayatında daha dikkatli olacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sigara Yaktığını Görmek

Rüyada sigara yaktığını gören kişinin biraz hiddetli ve sinirli bir kimse olduğuna bundan dolayı da çevresindekilerinin kalbini kırdığına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin ahlakını düzeltmesi için uyarı niteli taşıyan bir rüya olmaktadır. Eğer rüyada bir başkası sigara yakmışsa o kişinin sinirli ve agresif bir insan olduğuna yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sigara İçerken Yakalanmak

Rüyada sigara içerken yakalandığını gören kişinin çevresinde güvenilmez insanların olduğuna işaret edilmektedir. Rüya sahibinin canının sıkılacağı bir sürece gireceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Sigara Paketi Görmek

Rüyada sigara paketi görmek, rüya sahibinin çok para kazanacağına ve bolluk içinde yaşayacağına işaret etmektedir. Rüyada sigara paketi gören kişinin çok para kazanacağına ama parayı nasıl kazandığına önem vermeyen bir kişi olduğuna yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin haram mala bulaşacağına delalet ederken sigara paketini atan kişinin haram paraya tövbe edeceğine işaret etmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Sigara İçmek

Molla Cami: Rüyada sigara içmek, sünneti terk etmeye veya sıkıntılı günler geçirmeye işarettir.

Nablusi: Dumanı rüyada görmek, çetinlik ve şiddete, Allah'ü Teala tarafından gelecek azaba ve sultan tarafından gelecek gazaba delalet eder. Bundan dolayı bir kimse, rüyada kendi dükkan veyahut evinden duman çıktığını görse, o kimse maişetinde sıkıntı ve şiddetten, korku ve darlıktan sonra hayır, ucuzluk ve bolluğa erer. Eğer görülen duman içinde et pişen bir ocaktaki ateşten çıkıyorsa, sıkıntı ve şiddetten sonra rüya sahibinin ulaşacağı mal ve iyiliğe, ucuzluk, bolluk, çok nimet ve ferahlığa delalet eder.

Seyyid Süleyman: Tütün ekmek, yabancı bir memleketten rızk temin etmektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir