Rüyada saç boyatmak ne demek? Rüyada kendi saçını boyatmak...

Rüyada saç boyatmak, bazen hayırla bazen sıkıntı ile yorumlanır. Rüyada saçlarını hangi renge boyadığına bağlı olarak farklı farklı durumlara işaret etmektedir. Rüyada saçları sarıya boyamak aile hayatında huzura, siyaha boyamak ağır gelen bir sırra işaret etmektedir. Peki rüyada saçı sarıya boyatmak ne demektir?

Rüyada saç boyatmak ne demek? Rüyada kendi saçını boyatmak...
Rüyada saç boyatmak ne demek? Rüyada kendi saçını boyatmak...
GİRİŞ 31.05.2022 09:50 GÜNCELLEME 31.05.2022 09:50

Rüyada saç boyatmak, kişinin herkesten sakladığı sırlarının olduğuna ve bu sıralardan dolayı çok yorulduğuna işaret edilir. Rüyada saç boyattığını gören kişinin sakladığı sırlardan dolayı acılar çektiğine yorumlanır. Rüyada saç boyatmak, rüyayı kimin gördüğüne bağlı olarak farklı yorumlanabilmektedir. Rüyada bir erkek saçlarını boyattığını görüyorsa ömrünün uzun ve bereketli olacağına, mutlu ve memnun olacağı işlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Saçı Sarıya Boyatmak

Rüyada bekar bir kadının saçlarını sarıya boyatması, mutlu bir hayat süreceğine, iş hayatında başarılı olacağına yorumlanır. Bekar bir kızın rüyada saç boyatması bazense hayırlı ve güzel bir evliliğe işaret etmektedir. Evli birinin rüyasında saçlarını sarıya boyatması evliliğinde mutlu ve huzurlu günler yaşayacağı anlamına gelmektedir. Bir erkeğin rüyasında saçlarını sarıya boyatması öğrenciyse okul hayatında, çalışıyorsa iş hayatında başarılara ulaşacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Kendi Saçını Boyatmak

Rüyada kendi saçını boyattığını görmek, rüyan sahibi için zor ve imkansız gibi görülen bazı şeylerin kolaylıkla gerçekleşeceğine delalet eder. Rüyada kendi saçını boyayan kişinin kendi emekleriyle bir yerlere geleceğine yorumlanır.

Rüyada Saçları Maviye Boyatmak

Rüyada saçlarını maviye boyatan kişinin mutlu olacağına ve enerjisinin yükseleceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin iş ve aile hayatında mutlu olacağı hadiseler yaşayacağına, bekarsa hayırlı bir kısmetinin çıkıp evleneceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Saçları Kızıla Boyatmak

Rüyada saçı kızıla boyamak, rüya sahibinin hayatında bolluk ve bereketli günlerin olacağına, maddi manevi ferahlayacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin iş hayatında elde ettiği başarılar sayesinde bol helal paralar kazanacağına yorumlanırken bazı alimlere göre de yanlış tercihler yüzünden arkadaşlıklarının bozulacağına ve maddi olarak zora gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada Saçı Pembeye Boyatmak

Rüyada saçlarını pembeye boyatan kişinin dertlerini ve üzüntülerini takmadan hayatına devam ettiği, hayatında istediği şeylere odaklanarak kimseyi dikkate almadığına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin kendi mücadelesiyle hak ettiği yere gelmesine de işaret etmektedir. 

Rüyada Saçı Rengarenk Boyatmak

Rüyada saçları farklı renklere boyadığını gören kişinin çok fazla yetenekli olduğuna, her işin üstesinden geldiğine ve yapmak için harekete geçtiği birçok işte başarıya ulaşacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Saçı Siyaha Boyatmak

Rüyayı gören kişinin içinde tuttuğu sırlar yüzünden çok canının sıkıldığına, artık daha fazla saklamak istemediğine ve dedikoducu bir kimse olduğuna işaret etmektedir. Rüyada saçlarını siyaha boyattığını gören kimsenin söz sahibi ve baskın bir karaktere sahip olduğuna yorumlanırken iş hayatında da başarılı olacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Kuaförde Saç Boyatmak

Rüyada saçlarını boyatmak için kuaföre giden kişinin keyfine düşkün olduğuna ve zora gelemeyerek her işini başkalarına yaptırdığına yorumlanır. Rüya sahibinin her iş için çaba sarf etmeden birilerine ve bir yerlere yaptırdığına işaret edilmektedir.

Rüyada Saçı Kırmıza Boyatmak

Rüyada saçını kırmızıya boyatan kişinin baskın bir karakterinin olduğuna, girdiği her ortamda söz sahibi olduğuna, her işte kendinden söz ettirdiğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Saçı Yeşile Boyatmak

Rüyada saçını yeşile boyatan kişinin kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde duracağına, kendi halinde yeni bir iş kuracağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Başkasının Saçını Boyatmak

Rüyada başkasının saçını boyadığını gören kişinin sorunlarının yakında geçeceğine, sıkıntılardan kurtularak ferahlayacağına, çok çalışarak bol helal para kazanacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin giriştiği her işte başarı sağlayacağına ve maddi manevi rahatlayacağına delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin yaşadığı psikolojik çöküntünün çok yakın zamanda telafi edileceğine yorumlanmaktadır.

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Saç Boyatmak

İmam Cafer Sadık: Neticesiz ve çirkin iş, dünya süsüyle bezenmek, makam talep etmek, dünya malıyla meşhur olmak.

Hz. Danyal (a.s): Sakal boyamak, örtülü işlere işarettir. Saçınızı ve sakalınızı boyadığınızı, ama boya tutmadığını görmek; insanlara kendinizi olduğunuz gibi tanıtacağınıza, saçınızı ve sakalınızı boyadığınızı ve boyanın tuttuğunu görmek; durumunuzun düzeleceğine ve işlerinizin gizli kalacağına işarettir.

İbn-i Sirin: Bazı şeyleri boyadığınızı görmek; imkansız gibi görünen bazı şeyler yapacağınıza, ancak insanlar tarafından inkar edileceğinize. Boyanın güzel bir şekilde tuttuğunu görmek; durumunuzun gizli kalacağına. Elbise boyamak; kötüye işarettir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!