Rüyada fırtınaya yakalanmak neye işaret? Rüyada kasırga çıkması nasıl yorumlanır?

Rüyada fırtına görmek, rüya sahibinin hayatında olumlu-olumuz birçok değişikliğin olacağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin rüyayı nasıl gördüğüne bağlı olarak farklı yorumlansa da genel olarak rüya sahibinin hayatında köklü değişiklikler olacağına yorumlanmaktadır. Peki rüyada fırtınaya yakalanmak neye işaret eder? Rüyada fırtına kopması hayırlı mıdır?

Rüyada fırtınaya yakalanmak neye işaret? Rüyada kasırga çıkması nasıl yorumlanır?
Rüyada fırtınaya yakalanmak neye işaret? Rüyada kasırga çıkması nasıl yorumlanır?
GİRİŞ 20.10.2021 08:10 GÜNCELLEME 29.11.2021 09:08

Rüyada fırtına görmek, rüya sahibinin hayatında çok büyük gelişmelerin olacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir anda inanamayacağı kadar güzel gelişmelerin olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada fırtına görüldüğü duruma göre farklı yorumlandığından rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı kalarak detaylı tabir edilmesine dikkat etmek gerekmektedir. Bazen hayırlı ve güzel gelişmelerin habercisiyken bazen rüya sahibinin hayatının alt üst olacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Fırtınaya Yakalanmak

Rüyada fırtınaya yakalandığını görmek, rüya sahibinin kötü ve hayırsız haberler alacağına, hayatında bazı olayların kötüye gideceğine yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin hayatında bazı değişiklikler olacağına ve iş hayatında çok yoğun çalışacağı bir sürece gireceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Kasırga Görmek

Rüyada kasırga gören kişinin gerçek hayatında çok zorlu bir süreçten geçeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin yaptığı planların istediği gibi gitmeyeceğine, hedeflerine ulaşamayacağına ve maddi olarak büyük sıkıntı içine girdiğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Fırtına Kopması

Rüyada fırtına çıktığını gören kimsenin hayatında bazı değişikliklerin olacağına ve bu değişimlerin rüya sahibinin çok mutlu edeceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin hem iş hem de eğitim hayatında bazı kararlar alçağına ve bu kararları adım adım gerçekleştireceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Rüzgar Görmek

Rüyada rüzgar görmek, rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine ve bazı güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Evin İçinde Fırtına Kopması 

Rüyada evinde fırtına gören kişinin çok büyük maddi kayıplar yaşayacağına ve sıkıntıya düşeceğine işaret eder. Rüya sahibinin yakın çevresinden göreceği kötülüğe ve ihanete de yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Fırtına Görmek

Nablusi: Rüyada rüzgar görmek, kuvvetine fayda ve zarar bakımından kendisinden aşağıdaki mahlukat üzerine kahr ve galabesinden dolayı sultana delalet eder. Bazen de sultanın mülk ve askerine, yardımcılarına, emirlerine, askerlerin haberlerine delalet eder. Rüzgarın Süleyman (A.S.)'m hizmet ve yardımında bulunduğu malumdur. Bazen rüzgar, şiddetle estiği zamandaki sesinden, ağaçlan düşürdüğünden, gemileri batırdığından dolayı haraba ve afata delalet eder. özellikle batı tarafından esiyorsa. Çünkü Ad kavmini helak eden rüzgar bu rüzgardır. Yine bu rüzgar, yağmur yağdıran bulutları yüklü değildir.

İbn-i Şirini: Şiddetli bir rüzgarın estiğini görmek; o bölgede yaşayanların büyük bir korkuyla karşılaşmalarına işarettir. Ağaçları kökünden sökecek derecede kuvvetli esen bir rüzgar; veba, kolera gibi felaketlere sebep olacak hastalıklara veya büyük bir kıtlığa delalet eder.

Kirmani: Sam rüzgarları yani sıcak esen rüzgarlar; yakıcı hastalıklara, kış rüzgarı; soğuk hastalıklara delalettir. Rüzgarın sakin sakin esmesi, sıhhat ve selamettir. Bahar rüzgarları, o bölgede yaşayanların huzuruna işarettir.
Rüzgarın kendisini sürüklediğini gören, fayda ve mevki sağlayacağı uzun bir yolculuğa çıkar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!