Doğum günü mesajları & Güzel anlamlı ve özel 2020 doğum günü sözleri!

Doğum günü mesajları, arkadaşlarımızı, ailemizi, sevdiğimiz kişileri hayatlarının en özel günlerinde yalnız bırakmak kimse istemez. Sizde onlardan uzakta olsanız dahi gönderebileceğiniz ufak bir mesajla onları mutlu edebilirsiniz. Bizde sizler için en anlamlı ve güzel doğum günü mesajlarını derledik. İşte 2020 yılına özel arkadaşınıza, dostunuza ve herkese gönderebileceğiniz doğum günü sözleri…

Doğum günü mesajları & Güzel anlamlı ve özel 2020 doğum günü sözleri!
Doğum günü mesajları & Güzel anlamlı ve özel 2020 doğum günü sözleri!
GİRİŞ 29.10.2020 13:19 GÜNCELLEME 29.10.2020 13:19

İnsanlar hayatlarının en güzel gününde hatırlanmak ister .Sizde onlara göndereceğiniz doğum günü mesajıyla onları unutmadığınızı ve yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. 2020 yılına özel yeni ve anlamlı doğum günü mesajları internette en çok araştırılan konuların başında geliyor. WhatsApp, Facebook ve Instagram gibi sosyal platformlarda oldukça merakla takip edilen doğum günü mesajlarını sizler için araştırdık ve derledik. İşte ailenize ve arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz doğum günü sözleri...

 

Anlamlı etkileyici güzel sözler | 2020 Resimli, sözlü ve kısa özlü sözler

 

 

2020  RESİMLİ DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI!

 

 

Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun!

Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..

"Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle. Doğum Günün Kutlu Olsun."

"Mutlu olmak için gülmeyi bekleme. Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye. Doğum gününde mesaj yazdım sırf sen mutlu ol diye.​"

"Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun."

"Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun…"

"Gözlerini kapat ve mumlarını üfle. Bu yıl, senin için dilenen tüm iyi dileklerin gerçekleşmesini sağla. İyi ki doğdun!"

2020 SÖZLÜ VE ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI!

"Ne istersen alabileceğin, neyin cevabını ararsan bulabileceğin ve hayatındaki tüm boşlukları doldurabileceğin mükemmel bir yıl geçirmen dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun!"

"Umarım doğum günün, kalbinin arzuladığı her şeyi getirir! Doğum günün kutlu olsun!"

"Bana her an getirdiğin mutluluk hissini yaşayacağın bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun!"

"Dünya, senin gibi insanlar yüzünden daha iyi bir yer. Doğum günün kutlu olsun!"

"Her sene bir sene öncekine göre daha genç görünüyorsun! Doğum günün kutlu olsun!"

Sen en pahalı elmastan bile daha değerlisin. Sadece güçlü ve akıllı değil, aynı zamanda nazik ve düşüncelisin. Doğum günün, her sene sana ne kadar değer verdiğimi ve minnettar olduğumu göstermek için mükemmel bir fırsat oluyor. Doğum günün kutlu olsun!

"Hayatın en korkutucu yanlarını bile yönetilebilir hale getiren mükemmel bir arkadaşa… Daima yanımda olduğun ve hak etmediğim zamanlarda bile beni desteklediğin için çok teşekkür ederim. Sana çok şey borçluyum. Doğum günün kutlu olsun!"

Biliyorum, çok daha önemli işlerin var, fakat lütfen bugün dünyayı kurtarmaya bir ara ver ve bugünü kendine ayır. Doğum günün kutlu olsun!

"Bugün, herkesin hayatına mutluluk getirdiğin yıl sayısını kutlayacağımız gün. Doğum günün kutlu olsun!"

"Herkes beni reddettiğinde bile yanımda durdun. Bana benzeri görülmemiş ölçüde sevgi gösterdin. Bana karşı olan şefkatini asla unutamayacağım. İyi ki hayatıma dokundun, iyi ki doğdun!"

"Tüm hayallerinin gerçekleştiği ve hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olduğun bir ömür diliyorum. Doğum günün kutlu olsun..."

Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

"Yaşa. Sev. Gül!  Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara…"

İlk dünyaya gelişinde kıskanmıştım seni, kavga ettik, didiştik ama bil ki; hep sevildin. Mutlu yıllar!

"Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle…"

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

"Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bir tanem."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!