Rüyada savaş çıktığını görmek neye işaret? Rüyada savaştan kaçmak ne demektir?

Rüyada savaş görmek, rüya sahibinin haksızlıklara karşı savaşacağına işaret ederken rüyada savaştan kaçmak, haksızlıklara karşı sessiz kalmaya yorumlanmaktadır. Rüyada iki devletin savaşması ise salgın hastalıklara delalet edilir. Rüyada savaş görmek pek çok tabirle yorumlanmaktadır. Peki rüyada savaşta öldüğünü görmek ne demek? Rüyada iç savaş görmek neye işaret eder?

Rüyada savaş çıktığını görmek neye işaret? Rüyada savaştan kaçmak ne demektir?
Rüyada savaş çıktığını görmek neye işaret? Rüyada savaştan kaçmak ne demektir?
GİRİŞ 07.09.2022 13:49 GÜNCELLEME 07.09.2022 13:49

Rüyada savaş görmek, genel olarak salgın hastalıkla yorumlanmaktadır. Pek çok şekilde tabir edilse de iki devlet arasında çıkan büyük bir savaş, toplumda hayatı sekteye uğratacak boyutta enfeksiyon hastalıklarının yayılacağı aktarılmaktadır. Rüyada savaştığını görmek, rüya sahibinin hem iş hayatında hem de sosyal hayatında kendini ezdirmeyerek haksızlıklara karşı mücadele ettiğine işaret edilmektedir. Rüyada devlet başkanına karşı savaştığını görmek, savaş uçağa görmek gibi çok farklı şekillerde görülebildiği gibi tabirleri de çok farklıdır. 

Rüyada İki Devletin savaştığını Görmek

Rüyada iki ulusun savaşması, kişinin sadece kendini etkilediği değil tüm toplumu etkileyen bir salgın hastalıkla karşılaşacağına işaret edilir. Rüyada savaş görmek toplumların baş etmek zorunda kaldığı enfeksiyon hastalıklarına yorumlanır. Salgın hastalığın herkese hızla yayılmasına delalet etmektedir. 

Rüyada Savaş Çıktığını Görmek

Rüyada savaş çıktığını görmek, kavga ve husumete işaret eder. Rüyada savaş çıkması rüya sahibinin üzüleceği ve yıpranacağı bazı olayların gerçekleşeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin sevmediği ve düşmanı olduğu kişilerle yüzleşeceğine ve kavga edeceğine delalet edilir. 

Rüyada Savaş Esiri Olmak

Rüyada bir savaşta esir olduğunu gören kişinin sağlı sorunu yaşayacağına, hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret edilir. Rüyayı gören kişinin zor günler geçireceğine bu zor günlerde yanında olan birkaç arkadaşıyla teselli olacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Savaştan Kaçmak

Rüyada savaştan kaçtığını gören kişinin özgüven eksikliği yaşaması nedeniyle iş ve sosyal hayatında eskisi kadar atak ve pratik olmayacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin karşılaştığı haksızlıklara karşı dahi sesini çıkaramadığı ve kendini savunamadığı anlamlarına gelmektedir. 

Rüyada Savaşın Ortasında Kalmak

Rüyada savaşın ortasında kalmak, rüya sahibinin çevresindeki insanların kavga ve çekişmelerinin arasında kalacağın yorumlanır. Rüyayı gören kişinin etrafındaki birçok kişinin şikayetlerine maruz kalacağı, gergin bir ortamın olacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin bazı işlerinin rast gitmeyeceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Savaş Uçağı Görmek

Rüyada savaş uçağı görmek, kişinin gerçek hayatta da savaşmak zorunda kalacağı bazı durumlara işaret eder. Özellikle iş hayatında elde ettiği başarıların çevresindekiler tarafından kıskanıldığına işaret eder. Rüya sahibinin başarılarını bozmaya çalışan ayağını kaydırmaya çalışan insanlara karşı dikkatli olması gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Savaştığını Görmek

Rüyada savaştığını gören kişinin gerçek hayatında parasını kazanmak için ve hayatını idame etmek için sürekli mücadele etmesi gerektiğine işaret edilir. Rüyayı gören kişinin çevresinde ona haksızlık yapmaya çalışan kişilere karşı mücadele ettiğine ve pes etmeyeceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Savaş Meydanı Görmek

Rüyada savaş meydanı görmek, rüya sahibinin moralini bozacak, keyfini kaçıracak bazı olayların yaşanacağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin bazı kötü olaylara maruz kalarak sıkıntılı günler geçireceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Asker Görmek

Rüyada savaş hazırlığı yapan asker görmek, rüya sahibinin karşısına çıkan sorunlara karşı harekete geçeceğine ve mücadeleye başlayacağına yorumlanmaktadır. Rüyada asker gören kişinin canını sıkan hangi olay varsa üstüne giderek çözüm bulacağına işaret eder. 

Rüyada Savaşta Öldüğünü Görmek

Rüyada savaşta öldüğünü görmek, rüya sahibinin ilişkisinin biteceğine ve hayatında yeni başlangıçların olacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibine yeni kapılar açılacağına, güzel haberle alacağına işaret edilir.

Rüyada İç Savaş Görmek

Rüyada iç savaş görmek, rüya sahibinin aile içinde ya da yakın çevresiyle yaşayacağı can sıkıcı olaylara işaret eder. Rüyada iç savaş gören kişinin beklemediği kişilerin ihanetine uğrayacağına yorumlanır.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Savaş Görmek

Seyyid Süleyman: Devletler arasında savaş olduğunu görmek; fitneye yahut kolera, veba gibi bulaşıcı hastalıklara işarettir. Bir padişahla halkı arasında savaş çıktığını görmek; bereket ve ucuzluğa delalet eder. Ahalinin birbiriyle harp ettiklerini görmek; iyilik ve rahatlıkla yorumlanır. Bir memlekete asker geldiğini görmek; yağmurun yağmasına, askerlerin harp için toplandıklarını görmek; batılın helakine delalettir. Ehli hakkında yardım ve zaferdir. Az sayıda askerle beraber bulunduğunu görmek, düşmanı yenmeye işarettir.

Molla Cami: Rüyada görülen savaş, şiddet, pahalılık ve fitne çıkmasına işarettir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi