Rüyada portakal görmek ne demek? Rüyada portakal soymak hayırlı mıdır?

Rüyada portakal görmek, rüya sahibinin keyfinin yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğin ve bundan sonraki yaşamında her şeyin çok daha güzel olacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin hem iş hayatında hem de aile hayatında mutlu ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir. Peki rüyada portakal soymak ne anlama gelir? Rüyada portakal ağacı görmek neye işaret?

Rüyada portakal görmek ne demek? Rüyada portakal soymak hayırlı mıdır?
Rüyada portakal görmek ne demek? Rüyada portakal soymak hayırlı mıdır?
GİRİŞ 20.10.2021 08:26 GÜNCELLEME 20.10.2021 08:27

Rüyada portakal görmek, rüya sahibinin yoğun duygular içinde olacağına delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin bol helal paralar kazanmasına v şansının döneceğine işaret etmektedir. Rüyada portakal görmek, sağlık, mutluluk ve ferahlık anlamlarına gelmektedir. Evli kimselerin eşleriyle aralarında muhabbetin artacağına, bekar kimselerin yeni hayırlı kısmetlerinin çıkacağına yorumlanmaktadır. Rüyada portakal görmek şans ve bereket getirse de rüyanın nasıl göründüğüne bağlı olarak farklı şekillerde tabir edilmesi gerekmektedir. 

Rüyada Portakal Yemek

Rüyada portakal yemek, güzel ve sevinçli haberlere işaret eder. Rüya sahibinin hayatında meydana gelecek güzel gelişmelerin olacağına, güzel haberlerle havasının değişeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada portakal yemek, rüya sahibinin ağzının tadının yerine geleceğine, keyifli bir ömür süreceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Portakal Suyu İçmek

Rüyada portakal suyu içtiğini gören kişinin sağlık sorunlarının sona ereceğine, şifa bulacağına ve iş hayatında başarılar elde edeceğine işaret edilmektedir. Rüyada portakal suyu içtiğini gören kişinin çevresindekilere de çok faydalı olduğuna yorumlanmaktadır.

Rüyada Portakal Suyu Sıkmak

Rüyada portakal suyu sıktığını gören kişinin iş hayatında bazı sorunlara maruz kalacağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin zor şartlarda para kazanmaya çalıştığına, zorluklarla mücadele etmek zorunda kaldığına delalet eder. 

Rüyada Portakal Bahçesi Görmek

Rüyada portakal bahçesi görmek bol rızık ve helal para olarak tabir edilmektedir. Rüyayı gören kişinin karşısına çok güzel fırsatlar çıkacağına ve bu sayede maddi manevi rahatlayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Portakal Toplamak

Rüyada portakal topladığını gören kişinin başarılı ve mücadeleci bir kimse olduğuna işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin rızkının artacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorumlanmaktadır. Rüyada portakal topladığını gören kişinin çok çalışkan olduğuna ve his pes etmeden yoluna devam ettiğine rivayet edilmektedir.

Rüyada Portakal Soymak

Rüyada portakal soyduğunu gören kişinin ilk başlarda çok fazla hoşlanmadığı sonrasında beğenemeye başlayacağı işlere dahil olacağına rivayet edilmektedir. Rüyada portakal soymak, ön yargı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin iyi olan şeylere karşı dahi temkinli yaklaştığına, bu huyundan vazgeçerse güzel şeylerle karşılaşacağına yorumlanmaktadır.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Portakal Görmek

Diyanet: Bir kimsenin rüyasında portakal soyup yediğini görmesi; o kimsenin malının bir kısmının elinden çıkacağına böyle bir rüyanın görülmesi delalet eder.

Molla Cami: Rüyada portakal görmek, halka hayır ve iyilik yapmaya işarettir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok