Rüyada soğan görmek ne demek? Rüyada kuru soğan yemek neye işaret?

Rüyada kuru soğan görmek, rüya sahibinin mal ve mülk sahibi olacağına işaret ederken taze soğan ya da yeşil soğan görmek, rüya sahibinin çok çalışması gerektiğine yorumlanmaktadır. Rüyada soğan görmek çok farklı şekillerde tabir edildiğinden rüyanın tam olarak nasıl görüldüğüne bağlı kalması gerekmektedir. Peki rüyada soğan soymak ne anlama gelir? Rüyada soğan doğramak hayırlı mıdır?

Rüyada soğan görmek ne demek? Rüyada kuru soğan yemek neye işaret?
Rüyada soğan görmek ne demek? Rüyada kuru soğan yemek neye işaret?
GİRİŞ 13.02.2021 10:40 GÜNCELLEME 13.02.2021 10:40

Rüyada soğan görmek hem iyiye hem de kötüye işaret etmektedir. Rüyada soğan gören birinin rüyayı tam olarak nasıl gördüğüne bağlı kalarak yorumlamaya dikkat etmek gerekmektedir. Bir kişi rüyasında kuru soğan görüyorsa mal ve mülk sahibi olmaya; kuru soğan yemek, kıskanç ve kötü gözlü düşmana; soğan soymak, hastalıkların son bulmasına ve rüya sahibinin şifasına kavuşmasına işaret etmektedir. Rüyada soğan görmek pek çok şekilde tabir edilmektedir. Tek bir yorumla sınırlandırılmaz, soğanın nasıl görüldüğü dikkate alarak tabir edilmesi rüya alimleri tarafından tavsiye edilmektedir. 

RÜYADA KURU SOĞAN YEMEK

Rüyada kuru soğan yemek, bazı alimlerin görüşlerine göre kıskanç ve fesat insanların varlığına işaret eder. Ancak genel kabul edilen görüş ise, rüya sahibinin her zaman kendi ayakları üzerinde duran güçlü biri olduğuna, ekmeğini taştan çıkararak kimseye ihtiyaç duymadığına, zorluklar karşısında dimdik durduğuna işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin kendini çok iyi yetiştirdiğine, çocuklarını da aynı özveri ile yetiştireceğine yorumlanmaktadır. Rüyada kuru soğan yemek, rüya sahibinin güçlü karaktere sahip olduğuna delalet etmektedir. 

 

 

RÜYADA SOĞAN SOYMAK

Rüyada soğan soymak, rüya sahibinin çıkarları uğruna kendinden taviz vereceğine, menfaati olan yerlerde olmayacak işler yaparak insanların dikkatini çekmeye çalışmaya işaret eder. Rüyada soğan soymak, rüya sahibinin kendisi ya da çevresindekilerin çıkarları uğruna sevmedikleri insanları sever gibi yaparak işlerini halletmeye çalışmaya yorumlanmaktadır. 

RÜYADA SOĞAN EKMEK YEMEK

Rüyada soğan ekmek yediğini görmek, rüya sahibinin hayata bakış açısı sayesinde işlerinin yolunda gideceğine, pozitif ve yüksek enerjisiyle sadece kendinin değil çevresindekilerin de mutlu olmasına vesile olacağına işaret etmektedir. Rüyada soğan ekmek yemek, rüya sahibinin her n olursa olsun enerjisini yüksek tutarak hayatına çeki düzen vermeye çalışmasına yorumlanmaktadır. Rüyada soğan ekmek yediğini görmek, rüya sahibinin yaşayacağı güzel şeyler, geçmişte yaşadığı tüm kötü anıları unutturacağına işaret etmektedir. 

RÜYADA ÇÜRÜMÜŞ SOĞAN GÖRMEK

Rüyada çürümüş soğan gören kişinin üst üste sıkıntılı şeyler yaşadığına ve bu durumlara karşı artık tahammülü kalmadığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin mutlu olacağı günlerin geleceğine ancak rüya sahibinin biraz daha dişini sıkması gerektiğine işaret etmektedir. Rüyada çürük soğan görmek, maddi manevi bazı sıkıntıların yaşanacağına, rüya sahibinin temkinli adımlar atması gerektiğine işaret ederken bu sıkıntılı günlerin de geçeceğine yorumlanmaktadır. 

RÜYADA YEŞİL SOĞAN GÖRMEK

Rüyada yeşil soğan görmek, rüya sahibinin emeğini, enerjisini ve gücünü ortaya koyarak çok çalıştığına, zorluklarla mücadele ettiğine ve elde ettiği her şey için çok fazla uğraştığına delalet eder. Rüyayı gören kişinin er ya d a geç rahata kavuşacağına ancak bu duruma çalışmalarına devam ederse mümkün olacağına yorumlanmaktadır. 

RÜYADA TAZE SOĞAN YEMEK

Rüyada taze soğan yediğini gören kişinin hayatında bir takım olumsuzlukların yaşanacağına işaret eder. Rüya sahibinin düzeninin ve huzurunun bozulacağına yorumlanırken aynı zamanda harama bulacağına delalet etmektedir. 

RÜYADA SOĞAN DOĞRAMAK

Rüyada soğan doğramak, rüya sahibinin atacağı cesur adımlar sayesinde bol helal paralar kazanacağına ve maddi anlamda rahatlayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin işlerinin bir anda istediği gideceğine, yaşadıkları planladıklarından daha güzel gideceğine yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin şansının açılarak hayırlı kısmetlerinin çıkacağına delalet etmektedir. 

ALİMLERİN YORUMLARINA GÖRE RÜYADA SOĞAN GÖRMEK

Molla Cami: Rüyada soğan yemek, şerre işarettir. Soğan yediğini gören kimse hasta ise, vefat eder. Yeşil soğan, meşakkatle kazanca, çok soğan, hüzün ve ayrılıkla beraber sağlamlığa işarettir. Rüyada kötü kokulu sebzeleri yediğini gören kimsenin gizli olan şeylerinin açığa çıkması ve ev halkı tarafından ona arz olan buğza işarettir. Kötü kokulu sebzelerden soyulup çıkarılan kabukları, zarara işarettir. Hasta kimse rüyasında az miktarda soğan yese ölür, çok yese hastalıktan iyileşir. Soğanı rüyada görüp yememek hayra, yemek ise şerre işarettir. Rüyasında soğan soyduğunu gören kimse birisine yaltaklık eder. Soğan maldır. Yolcu için soğan yolculukta sıhhat ve selamette olmasıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İstanbullulara müjdeyi verdi!
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı