Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri örnek bir davranışta bulunarak, soğuk havada yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen kar yağışı dün öğle saatleri itibariyle etkisini göstermeye başladı. Kar yağışı hayatı bir çok konuda olumsuz etkilerken, en çok etkilenenler ise sokak hayvanları oldu. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri karlı havada yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı. Ekipler ilçe genelinde sokak hayvanlarını besleyerek örnek bir davranışa imza attı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • gurbetchi 17.01.2021 23:45
    Almanyada böyle yapinca ceza veriyorlar.. neymis güvercinler cogalmasinmis.. mismis.. Bizdede tam tersine.. Polisler yem veriyor... Cok güzel yaaaa.. bu video yu alman makamlarina göstermek lazim.. hahahah...
  • Hamza 17.01.2021 23:29
    Kendimizi kandırmayalım. Bu hayvanlar sadece kışın değil her zaman insan bakımına ihtiyaç duyuyorlar. Sokağa terkedilen bu hayvanların sahiplenilmesi/sahiplendirilmeleri lazım. Bunun dışında yapılan her şey geçici çözümlerdir. Şimdi polisler yemledi yarın bir gün ne olacak. Diğer taraftan bu hayvanların tek ihtiyacı yemde değil. Aşısı, bakımı, korunması vb var.
  • zafer gülten 17.01.2021 21:00
    islam dini derki---komşusu açken tok yatan bizden değildir--ve yine peygamberimizin bir sözü....kediler bir ümmettir... ve biz insanlar dünyada çoğusuyla iç içe,komşu gibi yaşadığımız bu hayvanlara iyi davranmalıyız....polisleri tebrik ederim,dilerim davranışları örnek olur.
  • izmirli 17.01.2021 20:16
    Aman CHP liler duymasın, görmesin. Hayvanları zehirliyorlar diye yaygara yaparlar..
  • Vatandaş 17.01.2021 19:07
    Polislerimize teşekkürlerimi sunuyorum bu örnek davranışı için. Bu canlıları da unutmamak, duyarlı olmak gerek. En azından pencere kenarlarına bir ekmeği parça parça bölerek koyabilirsiniz. Sokak hayvanlarının bu karda kışta yemek bulmaları zor gerçekten de.
Daha fazla yorum görüntüle