Rüyada tabut taşıdığını görmek neye işaret? Rüyada tabutun içinde olduğunu görmek hayırlı mı?

Rüyada tabut taşıdığını görmek, rüya sahibinin sorumluluklarının atacağına, bazen bu durumdan yorulacağına ve sıkılacağına işaret etmektedir. Rüyada tabut görmek tek bir şekilde yorumlanamayacağından rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınarak tabir edilmesi gerekmektedir. Peki rüyada boş tabut görmek neye işarettir? Rüyada yeni ve eski tabut görmek iyiye mi kötüye mi işarettir?

Rüyada tabut taşıdığını görmek neye işaret? Rüyada tabutun içinde olduğunu görmek hayırlı mı?
Rüyada tabut taşıdığını görmek neye işaret? Rüyada tabutun içinde olduğunu görmek hayırlı mı?
GİRİŞ 05.02.2021 14:10 GÜNCELLEME 05.02.2021 14:10

Rüyada tabut görmek, tek bir yorumla tabir edilmez. Rüyayı gören kişinin rüyayı nasıl gördüğü dikkate alınarak yorumlanması gerekmektedir. Rüyada boş tabut gören kişinin hastalıklardan kurtulacağına, sağlığına kavuşacağına işaret ederken kendi aynı zamanda çevresinde hasta olan kimselerin de hastalıklarının son bulacağına işaret eder. Rüyada tabut taşıdığını gören kişinin hayırlı ve güzel işlere yorumlanmaktadır. Rüyada tabut görmek genel olarak hayırlara işaret etmektedir. 

RÜYADA TABUT TAŞIDIĞINI GÖRMEK

Rüyada tabut taşıdığını gören kişinin güzelliklerle karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresinde rüya sahibine yardımlarını esirgemeyecek, cömert ve nüfuzlu bir kimsenin varlığına işaret etmektedir. Rüya sahibinin işlerini kolaylaştıracak, kendisine her durumda yardımlarını esirgemeyen bir arkadaşa, yoldaşa işaret etmektedir. Rüyada tabut taşımak olumlu ve güzel haberlerin habercisi olarak kabul edilmektedir. 

RÜYADA BOŞ TABUT GÖRMEK

Rüyada boş tabut görmek, rüya sahibinin hem kendisinin hem de çevresindekilerin hastalıklarının son bulacağına ve sağlıklarına kavuşacaklarına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda evini değiştireceğine ve taşınacağına işaret etmektedir. Rüyada boş tabut gören kişinin gereksiz detaylara takılarak kendini yok yere üzdüğüne işaret etmektedir. Rüya sahibinin, çevresinde olan her olayı kendi üzerine yorarak kendini üzdüğüne yorumlanmaktadır. 

RÜYADA TABUT TAŞIYAN ASKER GÖRMEK

Rüyada askerlerin tabut taşıdığını görmek, rüya sahibinin can ve mal güvenliğinin sağlandığına işaret etmektedir. Rüyada bir delikanlılık çağındaki bir erkeğin tabut taşıyan asker görmesi ise hayırlısıyla askere gidip geleceğine, vatani görevini yerine getireceğine işaret etmektedir. 

RÜYADA TABUTTA OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada tabutta olduğunu gören kişinin mal ve mülk sahibi olacağına, mücadele etmek zorunda kaldığı tüm zorlukları bir bir aşacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin bolluk ve ferah içinde yaşayarak bir ömür geçireceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin ürkütücü bir rüya olsa da rüyada tabutta olduğunu görmek genel olarak hayırlı bir rüyadır. 

RÜYADA ESKİ TABUT GÖRMEK

Rüyada eski ve yıkık tabut görmek, rüya sahibinin terbiye yoksunu bir kadınla karşılaşacağına işaret etmektedir. Rüyada eski tabut gören kişinin, çevresinde edep ve terbiyeden uzak bir kadının varlığına yorumlanmaktadır. 

RÜYADA YENİ TABUT GÖRMEK

Rüyada yeni tabut gören kişinin başarılı bir iş hayatının olduğuna ve çalışmalarının karşılığını almaya işaret eder. Rüyada yeni tabut gören kişinin yaptığı güzel hamleler sayesinde çevresindekilerin takdirini toplamaya yorumlanmaktadır. 

ALİMLERİN YORUMLARINA GÖRE RÜYADA TABUT GÖRMEK

Molla Cami: Tabut, büyük bir mülktür. Tabut içinde olduğunu gören, saltanata nail olur. Bazı tabirciler bu rüyayı gören düşmanından korkar ve düşmana karşı düşmanlık yapmaktan acizdir, dediler. Bazıları ise, bu rüya bir müddetten sonra şer ve kötülüklerden kurtulmaya işarettir, demişlerdir. Bazıları da, kaybı olan için bu rüya kaybının bulunmasına alamettir, demiştir. Bazı tabirciler de, kendisini tabut üzerinde gören kimse zafer ve muradına nail olur. Kendisine bir tabut verildiğini gören kimse ilim, güzel huy ve kar sahibi olur. Tabut görmek, üzüntü ve uğursuzluğa bazen, yol hazırlığına işarettir.

Nablusi: Tabut, büyük bir mülktür. Tabut içinde olduğunu gören, saltanata nail olur.
Bazı tabirciler bu rüyayı gören düşmanından korkar ve düşmana karşı düşmanlık yapmaktan acizdir, dediler. Bazıları ise, bu rüya bir müddetten sonra şer ve kötülüklerden kurtulmaya delalet eder, demişlerdir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!