İngiltere’de yaşayan ve glumos tümörü nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Hatun Kaplan isimli hasta, Lokman Hekim Van Hastanesinde geçirdiği başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

İngiltere’de yaşayan Hatun Kaplan, glumos tümörüne yakalandı. İngiltere’de hastanelere giden Kaplan, oradaki doktorların şaşkınlığına tanık oldu. İngiltere’deki doktorların daha önce görmedikleri için şaşırdıkları bu hastalık karşısında Türkiye’ye gelen Kaplan, arayışa geçti. Daha sonra sosyal medyada haberlerine rastladığı Lokman Hekim Van Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Halil Başel’e ulaşan Kaplan, zaman kaybetmeden Van’a geldi. Burada yapılan tetkiklerin ardından ameliyata alınan Kaplan, geçirdiği başarılı operasyon neticesinde sağlığına kavuştu.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mustafa KOTAN 28.07.2021 12:04
    Yıllar önce anneme de bir dizi ameliyatlar yaptı. Kişiliği ve mesleki başarısı taktire şayandır. Kendisinden Allah razı olsun. .Bize yaptığı iyilikleri de hiç unutmayacağım. Kendisiyle halen görüşüyoruz. Tanıdıklarıma hep tavsiye ediyorum. Allah Halil Hocam gibilerinin sayısını artırsın.
  • konuk 28.07.2021 11:00
    Allah şifalar versin
  • ayşe 28.07.2021 09:50
    halil hocamın ellerine sağlık
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek