Ambulans gelene kadar yaralının elini bırakmadı

Kağıthane'de iki araç bir motosikletin karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Yoldan geçmekte olan bir kadın sürücünün elini tutarak ona moral verdi ve yaralı ambulansa alınınca olay yerinden ayrıldı.

Ambulans gelene kadar yaralının elini bırakmadı
Ambulans gelene kadar yaralının elini bırakmadı
GİRİŞ 18.11.2021 17:19 GÜNCELLEME 18.11.2021 17:20

Kaza, İmrahor Caddesi üzerinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öndeki otomobilin durmasıyla arkadan gelen hafif ticari araç ve motosiklet duramayarak öndeki araca çarptı. Zincirleme kazada en arkada bulunan motosiklet sürücüsü Yasin Bulut'un sol ayağı kırıldı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ambulans beklenirken yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan İBB'ye bağlı Hızır Acil ekipleri yaptı.

ELİNİ TUTTU MORAL VERDİ

Acılar içinde kalan yaralıya, yoldan geçmekte olan bir kadın yardımcı oldu. Yaralının elini tutarak ona moral veren kadın, o sırada çalmakta olan telefona da baktı. Bir yandan yaralının elini tutarken diğer yandan da yaralı yakınlarını sakinleştirdi. Yaralı ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Kazayı görerek duran Mustafa Üstün "Trafikte ilerliyorduk. Biraz trafik hızlı gibiydi. Herkes kendi yolunda gidiyordu. Öndeki araç birden fren yapınca hafif ticari araç ona vuruyor. Arkadaki motosiklet de öndeki araca vuruyor " dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi