Atlas Üniversitesi Pinhani ile bahara merhaba dedi

Konserler ve renkli aktivitelerle bahara merhaba diyen Atlaslılar, hem pandemi sürecinin ardından stres attı, hem de final sınavları öncesi moral depoladı.

Atlas Üniversitesi Pinhani ile bahara merhaba dedi
Atlas Üniversitesi Pinhani ile bahara merhaba dedi
GİRİŞ 17.05.2022 12:40 GÜNCELLEME 17.05.2022 12:40

Atlas Üniversitesi öğrencileri, “Atlas’ta Bahar Bi Başka Güzel” sloganıyla, bahara merhaba dedi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde, Atlaslı öğrenci ve akademisyenlerin yer aldığı Madame Blue; 404 Zion grupları ile Atlas Üniversitesi akademisyenlerinden Alaz Pesen ve Pinhani Grubu sahne aldılar. Spor ve eğlenceyi bir araya getiren festivalde, Atlas Üniversitesi Rektörlük Kupasında Futbol, Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisinde dereceye giren sporcular, ödüllerini Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük ve fakülte dekanlarının ellerinden aldılar. Kampüs alanına kurulan alış veriş alanları, eğlenceli aktiviteler, doğaçlama tiyatro ve konserlere yoğun ilgi gösteren öğrenciler, hem yaşanan pandemi sürecinin ardından stres attı, hem de final sınavları öncesi moral depoladı.

Pinhani Grubu, konser öncesinde Atlaslı Öğrencilerle basketbol oynadı

PİNHANİ GRUBU ÖĞRENCİLERLE BASKETBOL OYNADI

Atlas Vadi Kampüs’de düzenlenen festivalde sahne alan Pinhani Grubu, konser öncesinde Atlaslı Öğrencilerle basketbol oynadı. Pinhani 2 saate yakın süre sahnede kalarak Atlaslı Öğrencilerin unutulmaz bir festival atmosferi yaşamasına katkıda bulundu. Konserin sonunda Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük, öğrencileri adına Pinhani’ye üniversitenin sloganı olan Kelebek Etkisine ithafen bir kelebek plaketi takdim etti. Bahar Festivali, Pinhani Konserinin ardından After Party ile sona erdi.

Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük, Pinhani’ye kelebek plaketi takdim etti

Asel Sema Uğurlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Asel Sema Uğurlu
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri