Şehir merkezinde yakalanan 6 kiloluk sazan şaşırttı

Eskişehir’de şehir merkezinde 6 kilogramlık sazan balığının tutulması balıkçıları şaşırttı.

Şehir merkezinde yakalanan 6 kiloluk sazan şaşırttı
Şehir merkezinde yakalanan 6 kiloluk sazan şaşırttı
GİRİŞ 04.06.2022 17:15 GÜNCELLEME 04.06.2022 17:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni Mahalleden geçen Porsuk Çayından balık tutmak için giden bir vatandaşın oltasına takılan 6 kilogramlık büyük sazan balığı şaşırttı. Şehir merkezinde olta ile balık tutmaya çalışan vatandaşlar genellikle ufak boyutlu balıklar yakalıyordu. Ancak şehir merkezinde nadir görülen 6 kilogramlık sazan balığı bu sefer oltaya takıldı. Balığı gören balıkçılar duruma şaşırırken, yeniden büyük balık tutmak için oltalarını sulara attı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Gökbörü 1 yıl önce Şikayet Et
    Av yasağı döneminde bu şekilde balık avlayanlara çok ciddi bir yaptırım olması gerekir. Çünkü gelecek nesillerede gerek iç sularda gerekse denizlerimizde sürdürülebilir bir balık avcılığı için lütfen buna dikkat edelim ve limit altı balıkları suya geri iade edelim bunun keyfini balıkları salarakta yaşayabiliriz bir olta balıkçılığı meraklısı olarak 16 haziranda açılacak sezonda önemle buna dikkat etmeyi rica ediyorum.
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber hakkında, av yasağı döneminde olduğumuzu düşünüyorum. Umarım o hayvanı alıkoymamış, tekrar serbest bırakmışlardır :(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor