Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada gündem olan 4 çocuğun, hastanede yatan kardeşlerine sergilediği sevgi gösterisini Twitter hesabından paylaştı. Bakan Koca, paylaşımına "Elif ve kardeşleri yakında kavuşacak" notunu düşerek müjdeli haberi verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler yürekleri ısıttı. Ankara'da Ramazan-Nalan Sancar çiftinin 3-11 yaşları arasındaki 4 çocuğu, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat olan kardeşleri Elif'i ziyaret etmek için hastaneye geldi.

"ELİF SENİ ÇOK SEVİYORUZ"

Yaşlarının küçük olması nedeniyle içeri giremeyen 4 çocuk, kardeşleri Elif'e hastane bahçesinden sevgi gösterilerinde bulundu. 'Elif seni çok seviyoruz' diye seslenen çocukların heyecan dolu görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"ELİF'İN GENEL DURUMU İYİ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çocukların görüntülerini Twitter hesabından paylaşarak, "Görüntüler, bu sevince kayıtsız kalamayan bir vatandaşımız tarafından çekildi ve büyük ilgi uyandırdı. Kardeşlerinin, uzaktan da olsa görmeye geldiği Elif, Ankara Hacettepe Hastanesinde kist hidatik tanısıyla ameliyat oldu. Genel durumu iyi. Elif ve kardeşleri yakında kavuşacak" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • seyfi 06.06.2022 11:10
    duygulandim
  • Asım 06.06.2022 09:33
    işte bu da insan.
  • murat fırat 06.06.2022 09:09
    YÜCE ALLAH AFİYET VE SIHAT VERSİN d
  • Gürbüz 06.06.2022 00:23
    Ya Rabb'i, onları koru ve kavuştur, Ya Şafi. Amin.