Kızılay, Avcılar’da Mevlit Kandili’nde öksüz çocukları bir araya getirdi

Avcılar'da Kızılay Şubesi, Mevlit Kandili nedeniyle ilçedeki öksüz çocuklar ve onlara bakan yakınlarını bir araya getirdi.

Kızılay, Avcılar’da Mevlit Kandili’nde öksüz çocukları bir araya getirdi
Kızılay, Avcılar’da Mevlit Kandili’nde öksüz çocukları bir araya getirdi
GİRİŞ 08.10.2022 09:02 GÜNCELLEME 08.10.2022 09:02

Türk Kızılay Avcılar Şubesi ilçede bulunan bulunan öksüz çocukların yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla Avcılar Kültür Sanat Eğitim Vakfı (AKSEV) Salonu’nda yemek verdi. Öksüz çocuklar, Kızılay’ın eğitmenleri tarafından birbirinden renkli oyunlara eşlik etti. Kuran-ı Kerim okunan, Hz. Muhammed’in yaşamını anlatan video ve konuşmalar yapılan etkinlikte çocuklar yakınları ile birlikte yemek yedi. Avcılar Kaymakamı Kemal İnan da, etkinliğe katılarak Türk Kızılay Avcılar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Paşaoğlu ve yöneticilere teşekkür etti.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"