Rögar kapağını götürürken yakalanan şüpheli: Hırsız mıyım amirim?

Erzurum'da rögarın beton kapağını el arabasıyla götüren hırsız polise yakalanınca, "Amirim, hırsızlık yapanları tutmuyorsun, bir tane kapak ne ki? Hırsız mıyım ben, hırsız mıyım amirim? Çalma değil, lazımdı götürdük" savunmasını yaptı.

GİRİŞ 24.10.2022 12:50 GÜNCELLEME 24.10.2022 13:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi'nde meydana geldi. Bir apartmanda kaloriferci olarak çalıştığı öğrenilen Tamer Y., hafriyat alanındaki rögar kapağının kullanılmadığını düşünerek el arabasına yükleyip götürmek istedi. Devriye gezen polis ekibi, Tamer Y.'yi görünce rögar kapağını yerine bırakmasını istedi. Polis memuru, Tamer Y.'yi "İnsanların canına kastediyorsun" diyerek uyardı.

"HIRSIZ DEĞİLİM"

Tamer Y., "Amirim, hırsızlık yapanları tutmuyorsun, bir tane kapak ne ki? Hırsız mıyım ben, hırsız mıyım amirim? Çalma değil, lazımdı götürdük. Ben bunu satmayacağım, ben vatandaşım. Kalorifercilik yapıyorum, hırsızlık yapmıyorum. Hırsız değilim" diye konuştu.

Polis memuru, rögar kapağının götürülmesiyle ilgili Erzurum Büyükşehir Belediyesi görevlilerine bilgi verdi. Olay yerine gelen belediye ekiplerinin nezaretinde Tamer Y., yaklaşık 50 kilogramlık beton rögar kapağını kaldırımdaki yerine koydu.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Karaoğlan 1 yıl önce Şikayet Et
    Odun gibi adam hırsızlık demiyor lazımdı diyor, hayret. Tam odun; gündüz gece birinin bu çukura düşebileceğini düşünmek istemiyor.
    Cevapla
  • adnan kotan 1 yıl önce Şikayet Et
    hırsız değil katilsin bence o cukura insan duser hayvan düşer bence cinayete tesebbusle yargilanmali
    Cevapla
  • ankarali 1 yıl önce Şikayet Et
    kanunlar uygulanmayınca adamda böyle ironi yapıyoı rezil hırsız
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    o kadar arsızlaştıki hırsızlıkta yakalanıyor ben hırsızmıyım diyor gülermisin ağlarmısın
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu durum başka bir ülkede yaşansa o rögar kapağı, hırsız, çukurun içine atıldıktan sonra kapanır!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!