Bursa'da bulundu! Satışı yasaklanmıştı

Bursa'da, polis ekiplerince eve yapılan baskında, Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilen ve satışı yasak olan mısır yılanı ile tropikal papağan ele geçirildi.

Bursa'da bulundu! Satışı yasaklanmıştı
Bursa'da bulundu! Satışı yasaklanmıştı
GİRİŞ 10.11.2022 13:06 GÜNCELLEME 10.11.2022 21:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, C.K.'nin, Türkiye'ye kaçak getirilen ve satışı yasak hayvan türlerine evinde baktığı ihbarını aldı.

Teknik ve fiziki takip sonrası C.K.'nin evine baskın yapıldı. Evde yapılan aramada, mısır yılanı ile tropikal papağan ele geçirildi. Hayvanlar, Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, C.K. hakkında '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet' suçundan işlem başlatıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hamit Turcan 1 yıl önce Şikayet Et
    cezalar caydırıcı olmazsa bu tür durumları daha çok görürüz fikrindeyim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki