Hayvanat bahçesi müdürü 4 keçiyi pişirip yedi

Meksika’nın Guerrero eyaletinde, hayvanat bahçesi müdürünün 4 pigme (cüce) keçiyi yılbaşı partisinde çalışanlara servis edilmek üzere pişirttiği açıklandı.

Hayvanat bahçesi müdürü 4 keçiyi pişirip yedi
Hayvanat bahçesi müdürü 4 keçiyi pişirip yedi
GİRİŞ 02.02.2023 13:56 GÜNCELLEME 02.02.2023 13:58
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Meksika'nın Guerrero eyaleti SEMAREN Yaban Hayatı Dairesi Başkanı Fernando Ruiz Gutierrez, 31 Aralık’ta yaptığı basın açıklamasında olayla ilgili “Bu dört hayvan, hayvanat bahçesinde kesilip pişirildi ve yıl sonu partisinde yemek olarak sunuldu” ifadelerini kullandı.

Zoochilpan Hayvanat Bahçesi’de meydana gelen olayda, pigme keçilerin pişirilip yenmesi dahil bazı hayvanların satılması ve bir geyiğin ölmesi gibi bir çok konuda suçlanan Jose Ruben Nava’nın, 12 Ocak’ta görevden alındığı belirtildi. Gutierrez açıklamasında Nava’nın insan sağlığını da tehlikeye attığını vurgulayarak bu hayvanların bir gıda olarak tüketime uygun olmadığını ifade etti. Yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.  

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ee çoğaldıysa napsın adam :))
    Cevapla
  • Mülayim T 1 yıl önce Şikayet Et
    Afiyet olsun
    Cevapla
  • Ben kemal geliyom 1 yıl önce Şikayet Et
    Keçilerden bende isterim.
    Cevapla
  • Hayrettin Sadak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende isterem
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    eskişehir büyük şehir belediyesi hayvanat bahçesi için getirilen ceylanları belediyenin tesislerinde(e.s.k.i.) veteriner gözetiminde üreterek Migros marketlere satmaktaydı . Kimsecikler ne duydu nede gördü nede gerekeni yaptı. Yılmaz Hoca Farkı .Hocaların HOCASI...
    Cevapla
  • Canavar 1 yıl önce Şikayet Et
    nerden biliyorsun sen
    Cevapla
  • Ahmet Duman 1 yıl önce Şikayet Et
    Çiğ mi yemeliydi ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!