Kuşadası'nda Ayşe Hatun Önal şoku

Kuşada’da bu gece konser vereceği haftalar önceden açıklanan Ayşe Hatun Önal’ın konseri, henüz açıklanmayan bir nedenden dolayı iptal edildi.

Kuşadası'nda Ayşe Hatun Önal şoku
Kuşadası'nda Ayşe Hatun Önal şoku
GİRİŞ 12.07.2008 19:59 GÜNCELLEME 12.07.2008 19:59

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Setur Marina karşısında bu sezon faaliyete geçen ve geçen hafta içerisinde de önünde silahlı bir çatışmanın meydana geldiği Club Auro Moonlight, haftalar önceden 12 Temmuz Cumartesi gecesi Ayşe Hatun Önal’ın işletmelerinde konser vereceğini duyurdu. Konserle ilgili gazete ilanları veren, araçlarla anons yapan ve afişler bastıran işletme, biletleri de 25 YTL’den satışa çıkarmıştı.

 Bilet satışı da yapılmasına karşın, bugün Club Auro Moonlight’dan yapılan açıklamada, konserin bir aksaklık nedeniyle iptal edildiği ve önümüzdeki hafta yapılacağı duyuruldu ancak işletme yetkilileri ısrarlı sorulara rağmen konserin iptal edilme gerekçesini açıklamadı.

“ Sustuysam “ isimli albümünün ilk canlı performansını Kuşadası’ndaki konserle vermeye hazırlanan Ayşe Hatun Önal’da konserin iptal edilmesiyle son anda Kuşadası’na gelmekten vazgeçti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Büşra Büşra 17 yıl önce Şikayet Et
    vah vah. borsa falan düşmese bari..
    Cevapla
  • hakan uğur 17 yıl önce Şikayet Et
    yıkıldım...... Nasıl olur anlamıyorum, yıllardır bu konseri sabırsızlıkla bekliyordum. Tühhh :)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında linç girişimi! Özgür Özel taraftarlarından Akit TV muhabirine çirkin saldırı
Pentagon'dan şoke eden karar! Listeye otomotiv devini de dahil etti