Aksaray

Annesi ihbar etti! Arabasından çıkanlar dehşete düşürdü

16:45 04 Eylül 2019 15 Yorum Var
Annesi ihbar etti! Arabasından çıkanlar dehşete düşürdü
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • frkBdr 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence bunu serbest bırakmasından daha önemlisi örnek teşkil edicek olması..Bunu gören duyan şiddet eğilimli tipler,nasılsa cezasıda yok deyip aynı şeyleri yapmaya yeltenecek olmalarıdır !!
    Cevapla
  • Halukc 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonra yarın haberlerde bir kadın cinayeti daha. Yakınlarıda bas bas bağıracak ihbar edildi ama serbest bırakıldı diye. En sonunda da soruşturma vs vs. Olan gidenlere olacak. Baş sorumlu niyeti belli olan ve arabasında cephane taşıyan adamı serbest bırakan savcı. Bu kafa düzelmeden hiç bir şey düzelmez.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerim, At'a et,it'e ot verilmez; hastalık neyse uygun ilaç verilir.. Bizim Turk örf,ananeleri yapısı tutucudur sen avrupa yasası getirirsen bu memlekete ,bu meleketin cocukları cerez nıyetine yerler bu yasaları.niye;adam eşini öldürüyor sonrada kendisini .sen bu adamı hapis cezası ilemi koruyabileceksin yapmayın etmeyin. çözüm bence ilk olarak idam ve ikinci olarak ayrılan eşlerde çocuk velayeti babaya verilsin bak bakalım nasıl azalıyor bu sıkıntı. dinen de çocuk babaya verilir zaten kadın ise ufak tefek sıtres ve sınırden mutevellid aayrılıklra gem vurmak zorunda kalır.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    En azından 2 hafta yatırmaları gerekirdiki adam yatışsın mapusun ne demek olduğunu anlayıp vazgeçsin diye! o adam şimdi dahada hırslı bir şekilde kaldığı yerden devam etmek isteyecektir!
    Cevapla
  • batı17 4 yıl önce Şikayet Et
    ANCA ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İÇERİ TIKARSINIZ ZATEN ONDADA AFTAN YARARLANIR PİŞMAN OLUR FALAN AZ CEZA ALIR SONRA DA PAŞALAR GİBİ ÇIKAR HAPİSTEN YAZIK TÜRKİYE TEKSASA DÖNMÜŞ DİCEM DE TEKSASTA İDAM VAR !!Anca öldürdükten sona içeri tıkarsınız zaten onda da aftan yararlanır pişman olur falan az ceza alır sonra da paşalar gibi çıkar hapisten yazık Türkiye teksas a dönmüş ama teksasta bile idam cezası var siz düşünün
    Cevapla
  • seher41 4 yıl önce Şikayet Et
    adam öldürmeye gittiği kesin, öldürmüş gibi ceza verilmesi gerekir. Bugün yapmasa yarın yapar. Mevcut yasalarla ve cezaevleri ile biryere varamayız. Cezaevleri insanların çalıştırıldığı yerler olmalı. Ayrıca malvarlığına el koyma , tazminat vb ile yüksek maddi cezalar da verilmeli.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunları öldürürse Hakim ve Savcı ne yapacak?
    Cevapla
  • mehmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamı bu duruma getirenlerin hiç mi suçu yok ? Kadının ailesi de biraz yapıcı olmalı.
    Cevapla
  • mstf Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya benim kardeşim 20 temmuzda 6 kişi tarafından kurulan bir tuzakta 3 kişinin silahla ateş etmesi sonucu öldürüldü. bu işi tasarlayan ve kardeşime ilk kurşunu sıkan kişi , 17 gün sonra adli konrtol şartıyla serbest bırakıldı. adalet sistemimiz tamamen çökmüştür. Allah bu memleketi düze çıkarsın inşallah....
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlarımız bitmiş durumda nerede kalacak adalet. Tehdit ve silah taşıma var adam serbest.
    Cevapla
  • Hakkı Söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    ailede iyi bir manevi egitim verilmezse Allah Sevgisinden doğan Allah Korkusu çocuğun kalbinde olmazsa en ağır beşeri kanunları da uygulasan her zaman boş olur. öfkeye hakim olmak çok zor. Öfkeyi de yenmek manevi eğitimden geçer.
    İlk beğenen sen ol
  • Ts61 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu serbest bırakanı ilk başta yok etmek lazim böyle saçma kanun olmaz belki şimdi olay cok taze ama bu canavar ikisinide öldürecek herkes biliyor serbest bırakanda
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    bari 1 hafta ceza evinde yatırsa idiniz belki aklı başına gelirdi bu cinayetlerde buyuk ihmal var
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakanlar kesin fetöcü..atın içeri..o hakim ve savcıları
    Cevapla
  • sait 21 4 yıl önce Şikayet Et
    bnce o adam allah muhafaza bi cinayet islerse ilk önce o hakimi tutuklanmali yoksa bi cinayetlern onune gecilmez
    Cevapla
  • sait 21 4 yıl önce Şikayet Et
    ck iyi yaptniz ya yarin bi cinayet işlerse bunun suçlusu kim acaba bumu kanunuz yaziklar olsn
    Cevapla