Putin Erdoğan’ı bunun için davet etmiş
Putin Erdoğan’ı bunun için davet etmiş
....

Yorumlar35

  • Mete 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne rusa güvenmeliyiz ne amerikaya en iyisi biz kendi uçağımızı yapmalıyız biraz zaman alacak ama inanın en iyisini yaparız bizim insanımız çok ama çok becerikli sadece devlet baba kesenin ağzını biraz açmalı 5000 mühendis teknisyen bu işin alasını yapar .ha birde şunu unutmayalım , ayıdan dost ,domuzdan post olmaz .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • navyteam 4 yıl önce Şikayet Et
    rus.lar 50 yıllık plan yaparlar. tr.yi yanına çekip,çekebilirlerse uygun zamanda avrupa.yı işgal edecekler.esas dananın kuyruğu ingilizler ab.den ayrılıp abd ile ticaret anlaşması yaptıktan sonra tr. ile nasıl bir anlaşma yapacaklar.yada neler vaad edecekler.ama ingilizlere hayatta güven olmaz.almanya.yı yedekte tutup ab.ye girmeliyiz.işte o zaman rus işgali önlenir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • halil gumus 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD bizi USAndırdı yetti gayri Rusya ile bir anlaşma olmalı bu anlaşmanın sonuçları bizi bir daha ABD - Türkiye çıkmazlarına sokmamalı. Biz birilerine bağımlı olmamalıyız kazan kazan sürdürülmeli.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kasapese 4 yıl önce Şikayet Et
    tabii istemezler dünyada elinde hem s400 hem de F35 olan başka ülke olmayacaktı ki. ABD den bile üstün duruma gelecekti Türkiye. S400 şahsen 10 yıldır hayallerimi süslüyordu dualar ediyordum sahip olabilmemiz için ayrıca hava hava füzemizi üretebilmek için dualar ediyordum Gökdoğan ve bozdoğanlar ve Allah dualarımı kabul etti Çok şükür. Şimdi de MMU, Siper, siperden de yüksek menzilli hava savunma füzemiz için ve Gezgin için, Jet İHA için ayrıca radara yakalanmayan jet iha için dualar ediyorum. Ardında MMU ve Atak motoru ile Altay motorları için dualar ediyorum. Hepsi kabul olacak inşaallah
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mete 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bir de Koral var Koral 2 ve 3 de olacak bu burada yazdıklarına hepsine bedel ,sadece biraz zaman lazım..
  • mehmetçik 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD çoktan ülkemizi sattı .bunun kanıtı Türkiye yerine pyd yi koydu.onun için akıllı olmak .işimize bakacaz.yolumuza devam,zaman kaybetmek yok.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • yalnız 4 yıl önce Şikayet Et
    artık abd ye kölelik ve uşaklık dönemi geride kalıyor. zor ama başarmak zorundayız. yoksa Afganistan, Irak ve Libya gibi oluruz...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim tutar seni bastir reisss amerika anlasin turkle oyun olmucani
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD yi nakavt etmenin yolu rusyayla ittifak yapmaktır bence.Buda yavaş yavaş oluyor.Zaten abd ve nato bize zarardan başka ne verdi.Yıllardır devamli türkiyeyi kendi çıkarlarına kullandı.İşine gelmeyince on senede bir darbe yaptı.Mevcut iktidarları işine gelmediği için devirdiler.Artık yeter bu çete devletinin bizlere yaptıkları.Erdoğanı istemiyorlar çünkü istedikleri gibi yönetemiyorlar.Chp yi iktdara getirmek için de her numarayı çeviriyorlar.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • M.E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    bağımsız, bağlantısız bir türkiye için, en iyisi ve güzeli nerdeyse onda almalıyız, bu nato ymuş bu varşova ymış bizi ilgilendirmez,bizim için hesaplı ve işimize yarıyan nerdeyse onu almalıyız,15 temmuzda verdiğimiz şehitleri ne için verdik ,boynumuzdaki boyunduruğu parçalamak için,o şehitlerin ve bugüne kadar dökülen şehit kanını unutmamak için hepisi bağımsız bir türkiye ve milli misak sınırları içindir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • piton 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada putin de kendi savaş uçaklarının reklamını da yapmış bulunuyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ZAFER YILDIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD de bırakıp RUSYA ile ortak olmak daha iyi PUTİN her konuda yardımcı oluyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet Durmuş 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD için güzel bir atasözümüz var. "Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye".
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mehmet yalcinkaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık USA nın istediği gibi dünyayı yönetemeyeceği bi şekilde anlatılmalı artık Nato niçin var kime çalışıyor açıklanmalı
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • hayrettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok yönlü manevralarla, batıya bağlanmaya çalışılan ülkenin kaderi değişiyor inşAllah
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • HAKKI GENÇ 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikaya bir direnen olmalı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat