Türkiye korona testinde yetersiz mi kaldı?
Türkiye korona testinde yetersiz mi kaldı?
.

Yorumlar14

  • mithat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar vurdum duymaz bir Millet olamaz. Bir Müslüman Sorumlu olur Ben bir sağlık çalışanı olarak acaba virüsün yayılmasına sebep olurmuyum diye dışarı çıkmaya ,evime gitmeye korkuyorum ama dışarıda gezen insanları görünce biz kimin için fedakarlık yapıyoruz diye kendime sormadan edemiyorum 3 hafta evde kalmak bukadarmı zor? önlem almazsak aylarca bununla yüzleşmek zorunda kalacağız ve hem insanlar sevdiklerini kaybedecek hemde canım ülkemin kazanımları heba olacak Devlet yasak koymazsa bu insanlar dışarıya çıkmaktan vazgeçmeyecek çok cahilce hareket ediyor ve bencil davranıyorlar maalesef!!!
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • haluk 4 yıl önce Şikayet Et
    son dört ayda özellikle çinden gelenler olmak üzere yurtdışından elen herkesi sağlık kurumlarına davet edip test yapın.asıl taşıyıcılar onlar.sonra onlara sokağa çıma yasağı koyun.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    Sokağa çıkma yasağı şart.Bu ülkede yaşıyoruz milletimizi tanıyoruz.Yasak konmazsa bizim millet bildiğini okur.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    insanları bi evlerine kapatamadınız... bu işler demokrasi ve insan hakları ile olmuyor... adam sanatçı müsveddesi... amerikadan nerden gelmiş ama program yapıyor... spiker haber sunuyor... yaşlı amcam evde durmuyor... millet haldır haldır piknik yapıyor... bunları yapmaya hakları olabilir AMA HASTALIKLARI VARSA BULAŞTIRMAYA VE DEĞİLLERSE DE HASTA OLMAYA HAKLARI YOK... tedbirsizliklerinden hasta olanlar ve hastalık bulaştıranlar kul hakkına girerler... bu vicdani bakışı YAKALAYAMADIK... zorla oluyor bazı şeyler işte...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ocak başında Çinde başlayan corana virüsü şubat ayında tüm dünyaya yayılmaya başladı bizim ülkemizde şubat ayında yurt dışından turistler bile geldi tek denetim ateş ölçülmesi oldu buda yetersiz kaldı, kendi vatandaşımız çinden italyadan fransadan v.s. ülkelerden geldi onlarda dışarda gezmeye devam etti umreden gelenlere bile söz dinletilemedi denetim iyi duyarsızlık ve
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hazan 4 yıl önce Şikayet Et
    virüs sokakta kendi başına havada sadece 30 dakika kalabiliyormuş. arkadaş bulamazsa yere düşüyormuş virüse arkadaş olmayalım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • öneri 4 yıl önce Şikayet Et
    korona tedavisinde kullanılan ilaçları stoklamak lazım dezenfektan ve koruyucu tulum önlük bone maske eldiven gözlük imalatını artırmak lazım. pozitif çıkanları evinde değil devlet kontrolündeki yerlerde izole etmek lazım.
    Cevapla
  • Corona1 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gazetecilar papagan gibi ayni lafi soyluyor kardesim mevzuyu herkes biliyor girisi ayni kelimeleri birakin gunluk duruma deginin
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep umreden gelenleri konuşuyoruz. Şu sanatçı bozontusu insanları da artık karantinaya alsınlar. Yırtdışından gelenler ziv ziv geziyo ortalıkta. Şımarık ukala insanlar.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Seyit Demirci 4 yıl önce Şikayet Et
    Ev de kal kul hakkına girme suali çetin olur
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • altair 4 yıl önce Şikayet Et
    evinde kal demeyle kimse kalmaz sokağa çıkma yasağı uygulanması lazım kimse takmıyor evde kalma sözünü uyarısını malesef
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mevlüt 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında en büyük sorun marketler çünkü çalışanlar binlerce kişiyle temas halinde esas sorun burda ve yayılmayı tetikliyor olabilir , marketlere gün sınırlaması yada saat sınırlaması gelmesi şart , dile getirirseniz sevinirim ..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    #evindekal ölme öldürme
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Tedbirlerle atlatacağız bu durumu inşallah
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat