Bu işin sonunda, bir de pompacılık var, Bülent Abi!
Bu işin sonunda, bir de pompacılık var, Bülent Abi!
.

Yorumlar8

  • mehmetm 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalbimiz bir defa daha Sivas mazlumlarının ahı ile kanadı. Sivas olayları ile suçlandılar, düzen değiştirmekten ömür boyu hapse çarptırıldılar. Günübirlik bir olayda düzen değiştirmeye kalkan birbirini tanımayan 33 kişi bir araya gelmiş. Toplum bunları hala Sivas olayları ile anıyor. Bu bile suçsuzluklarına büyük bir delil değil mi ?. Allah ( CC) sizlere büyük sabırlar ihsan etsin kardeşlerim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    nü lent abiniz istişare kurulu üyesi kardeşim daha ne anlatıyorsun sen
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    bu devran hep böyle gitmez vatan millet din iman düşmanı hainler biz beka için kurtuluş savaşı verirken bizim canlarımız giderken her zaman pompacılıkla falan kurtulacağını zannedenler çok yanılıyor azdan az çoktan çok gider ?!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fahreddin Paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    hani askeri tatbikatlarda dost düşman tanımı vardır ya bu bizim için de iyice zorunlu oldu dost kimdir düşman kimdir çünkü kavramlar amuda kaldırılıyor içi boşaltılıyor mesela pkk kuyruğu hdp vs gibileri ne derse tersini almak lazım barış derse bu savaş yani dost zannettiklerimizin aslında düşman olması ihanet benzeri sözler gibi evet kurtuluş savaşı ve beka için yeniden yoklama yapmak safları ve cepheye çeki düzen vermek çok acil ve de şart oldu !..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir mikrobun, kanser hücresinin özgül ağırlığı zararlı hale gelmişse bünyeden alınmalı. Ali beye teşekkürler.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Tiryaki Hasan Paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim cephedeki saflar sıkıntılı sızma var doğan görünümlü şahinler var kuzu postuna bürünmüş kurtlar var hava puslu kimin eli kimin cebinde belli değil at izi it izine karıştı o yüzden her sakallıyı dedem sanmamak lazım onlar sakallı motorcular da olabilir ortalık ajan kaynıyor düşman içimizde beka kurtuluş savaşı böyle savaş zor kazanılır ?!
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ali Velioğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine sağlık, ömrüne bereket.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Memet 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah kardeşim kalemine sağlık
    Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat