Zonguldak

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

13:17 06 Nisan 2016
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Akdemir, mesajında, Türk polisinin toplum huzurunu ve güvenini sağlama noktasında kutsal bir vazifeyi yerine getirdiğini belirtti.

Türk Polis Teşkilatı'nın, kamu düzeninin yanı sıra vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayarak önemli bir görevi üstlendiğine dikkati çeken Akdemir, şunları kaydetti:

"Polislik mesleği zor ama bir o kadar da gurur dolu bir meslektir. Polis teşkilatı din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm gücüyle halkın can ve mal güvenliğini korumaya çalışmaktadır. Türk polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Ülkenin her noktasında güvenliği ve huzuru sağlamak için ayrı bir sorumluluk gerektiren kutsal bir meslektir. Bu anlamlı günde, halkın güven içerisinde yaşamaları için gece gündüz demeden yurdumuzun her köşesinde görev yapan emniyet teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Vatan ve görev uğrunda hayatlarını feda eden emniyet şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.