Zonguldak

Bir anneye bu yapılır mı? Eşyalarıyla kapının önüne bıraktılar

08:56 11 Haziran 2020 28 Yorum Var
Bir anneye bu yapılır mı? Eşyalarıyla kapının önüne bıraktılar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan Umut Koçak, babaannesini evlerinin önüne eşyaları ile birlikte bırakan amcalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Ereğli’ de yaşayan Umut Koçak, iddiaya göre amcalarında yaşayan babaannesini sabah saatlerinde eşyaları ile birlikte evlerinin önünde buldu. Yürümekte güçlük çeken yaşlı kadını sandalye üzerine oturtarak evin önünden ayrılan aile yakınlarına tepki gösteren Umut Koçak, sosyal medya hesabından “bu insanlık suçunu tüm akrabalarımız dostlarımız görsün ibret-i alem olsun diye paylaşıyorum” sözleri ile paylaştı.  

Koçak paylaşımında “Bugün işe gitmeden önce uyandığımda gördüğüm evimizin önüne bırakıp gidilen bir anne. Maaşını alırken sağlıklıyken hiçbir masrafı yokken çok güzel, hastalandığında iki yemek kaşığı yemek vermek gerekince kenara atılan bir anne. Tüm abilerim, kardeşlerim. Bu benim babaannem Hayriye Koçak. Bu insanlık suçunu tüm akrabalarımız dostlarımız görsün, ibret-i alem olsun diye paylaşıyorum. Bu kadını bu halde yağmurda idrar torbası elinde, yürüyemez halde bugün evimizin önüne eşyalarıyla birlikte bir çöp torbası gibi atıp kaçan insanlara sesleniyorum. Umarım ilerideki yaşantınızda aynısını yaşarsınız. İnsanlığınız bu kadar”

 

YORUMLAR

28 Yorum Var
  • volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan maaşına 500 tl daha koysun bak nasıl yalvarırlar gel seni ben bakayım diye...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu paylaşımı yapan kardeşimiz bence biraz kendi tarafına çekerek paylaştığını düşünüyorum. Yaşlılarımıza bakmak bizim görevimiz. Babaannesi sadece amcasını doğurup büyütmedi kendi babasınada aynı emekleri çektiğini düşünüyorum kendi babası ve annesi nenesini getirerek ne kadar bakmak istediğini ayrıntılı olarak düşünmesini rica ediyorum. Hak olan bakıma muhtaç olan büyüklerimize hizmet etmek amcaların halaların dayıların teyzelerin hepisin görevi olduğunu bilip kabullenmemiz gerekir. acıtasyonada gerek yoktur
    Cevapla
  • Gökhan Arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupalı oluyoruz ya, çağdaş olacağız ya. Yaşlı anneye ne gerek var. Annemize bunu yapanları Allah ıslah etsin ne diyeyim. İnşallah bir gün kendileri yaşlandığında başlarına gelmez.
    Cevapla
  • Alicatin 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım böyle insanlara vijdan merhamet versin inşallah
  • Hasan ozkulhasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim onlarada göztersin er zamanda
    Cevapla
  • Hasan ozkul 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim onlaıdaaynı duruma düşğrsün.Vicansızlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.