Zonguldak

Hayvandan, insanlık dersi! Kedi, kediye kalp masajı yaptı

10:09 21 Haziran 2020 1 Yorum Var
Hayvandan, insanlık dersi! Kedi, kediye kalp masajı yaptı

Hareketsiz yatan kediyi, başka kedi patileriyle ayağa kaldırmak için dakikalarca mücadele verdi

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bir kedi ölen başka bir kediye patileriyle ayağa kaldırmak için verdiği mücadelesi bir vatandaşın cep telefonuna yansırken o anları ise köpek, güvercin ve karga da dikkatle izledi. Olay, Gökçebey ilçesi İstasyon Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi mevkisinde meydana geldi. İlçe sakinlerinden Kemal Yaman, sabah gezintisinden döndüğü sırada, kedi, köpek ve bir karganın aynı alanda durduğunu fark etti. Yaman, yaklaştığında ise bir kedinin yerde hareketsiz halde yattığını gördü. Daha sonra öldüğünü anladığı kediyi almak isteyen Yaman, diğer kedinin saldırması sonucu bundan vazgeçerek uzaktan hayvanları izlemeye başladı. Kedi bu sırada ölen diğer kediyi kaldırmak için mücadele vermeye başladı. Ölü kediyi çekiştiren, üzerinde kalp masajı yapar gibi hareketler yapan kediyi görüntüleyen Kemal Yaman, bu sırada iki kediyi izleyen köpek, güvercin ve kargayı da kameraya aldı.

Olayın büyük ilgisini çektiğini belirten Yaman, mahalleme geldiğimde hayvanların bir arada olduğunu, özellikle iki tane kedinin yan yana olduğunu gördüm. Kedilerin yanında gittiğimde bir tanesinin öldüğünü fark ettim ve almak istedim. Diğer kedi vermedi. Hatta bana bir pençe attı. Sonra ben bu ilginç olayı kameraya almaya başladım. Kedi masaj yapmaya başladı. Köpek de onları koruyordu. Böyle ilginç bir şey yaşadım ve üzüldüm. Hayvanların böyle duygulu anları ile insanlara bakarak çok üzüldüm" dedi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Yok ağk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemlic manevrası yapıyor
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam hemlich bişey yutma sonucu boğulmalarda arkadan yapılan manevradır yanlış anlaşılma olup yanlış bilgilenme olmasın
  • önemli değil 3 yıl önce Şikayet Et
    Kedi kalp masajından ne anlasın, sadece dürtüyor.
    Cevapla
  • inci temir dogen 3 yıl önce Şikayet Et
    cok sacma degilmi
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bahçeme kara bir kedi dadandı,geliyor,patileriyle cama vurup bağırıyor...ve verdiğim iki lokma yiyeceği yemeyip ağzıyla tek tek biryerlere taşıyor,sanırım yavrularını besliyor.o yağmurlu havalarda bile geldi ıslak ıslak,varmı insanoğlunda böyle bir ana.
    Cevapla
  • Zafer Sağlam 3 yıl önce Şikayet Et
    Zafer kardeşim kedi cama vuruyor ve gelip kapıda pencerede bağırıp miyavlıyorsa ya açtır yada yardım istiyordur Yorumlara baktım da bazı arkadaşlar saçma olduğunu yazmış Esas saçmalığı yapan kendisi Kedi insanın bir yerlerine gelir yayar o yattığı yer hastadır ağrıyor dur tedavi etmeye çalışır.
  • Müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Kedi, yavrusu için kendi canından vazgeçer. Bir yangında anne kedinin tek tek yavrularını çıkarırken son girişinde 1 yavrusu ve kendisi can vermişti.
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Var insan oğlunda ana ana kendi canından geçer kedi yavrusu için kendi canından geçmez sen de yok demekki
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.