Zonguldak

Mezarlıkta şoke oldular! Hırsızlar bakın ne çaldı?

07:55 10 Eylül 2020 10 Yorum Var
Mezarlıkta şoke oldular! Hırsızlar bakın ne çaldı?

Zonguldak Belediye Asri Mezarlığına kabir ziyaretine giden vatandaşlar yaşadıkları ve gördükleri manzara karşısında şaşkına uğradılar.

Asri Mezarlığında bulunan bazı mezarların topraklarının ve istinat duvarlarının çalındığı öğrenildi. Kabir ziyaretine giden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerek bu kadarınada pes dediler. İddiaya göre bazı mezar sahipleri yapılan mezarların istinat duvarları ve toprakları çalınarak yakınlarının mezarlarına taşıdıkları ileri sürüldü. 

Konuya tepki gösteren vatandaşlar; “Mezarda hırsızlık olur mu? Pirketleri kırıp topraklarımızı çalmışlar. Bunlar nasıl insanlar. Bunların yatacak yerleri yok. Biz kabir ziyaretine geliyoruz karşılaştığımız duruma bak. Mezarlıklar müdürlüğüne gittiğimizde başkalarının mezarlarında ki taş ve toprakların çalındığını öğrendik. Burayla kim ilgileniyor yetkililere sesleniyor ve göreve davet ediyoruz”  dedi.

 

 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Sürmene,li 3 yıl önce Şikayet Et
    Mezarlığın içinde,dışında,etrafında,yakınında,uzağında her yerde dua edebilirsin.Mezara 5 metre 10 metre her yerde dua edebilir selam verebilirsin.
    Cevapla
  • N.NURİ BEDİR 3 yıl önce Şikayet Et
    B unlara nasılk insan dedriz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gösterişli mezar yapma sevdası nereden çıktı bizde. Mekke'deki Cennet'ül baki mezarlığı gibi sade mezarlar yapın. Sadece taş ve toprak olsun ve ölülerimizi kabirlerinde rahat bırakın.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam bı şekilde taş yada mermere isim yazılması kötümü büyük 2 dedemin yattığı mezar belli isim yok kayıp ben başında dua etmek selam vermek hatta bı ağaç dikmek isterdim ..
  • ahmet Karabük 3 yıl önce Şikayet Et
    mezarlıktan yer alan kişi mezarlık amirliği kontrolunda yerini cevirebilir...yanlız bunun standart ölçüleri var yerden 20 cm yüksek olmayacak yüksek olusa geçmeyi ve tabut taşımayı engeller.Bunun için yüksek duvarların olmaması lazım. hırsızlık işi oldugunu sanmıyorum
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insan olamazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.