Kocaeli

Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı

06:24 05 Nisan 2019 74 Yorum Var
Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Necmeddin Kuyucu'yu odasında bıçaklayarak öldüren F.Ç.(17) tutuklandı.

Gebze Atatürk Anadolu Lisesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, 11'inci sınıf öğrencisi F.Ç. okulun müdür başyardımcısı Necmeddin Kuyucu'yu odasında bıçakladı. Vücuduna 6 bıçak darbesi alan Kuyucu, kaldırıldığı özel hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra gözaltına alınan F.Ç.'nin geçen ocak ayında arkadaşlarıyla kavga ettiği bu nedenle Necmeddin Kuyucu'nun başkanlığını yaptığı disiplin kuruluna sevk edildiği ve 3 gün okuldan uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıktı. Kuyucu'yu bu sebeple öldürdüğü ihtimali üzerinde durulan ve olayda kullandığı bıçağı çantasında taşıdığı belirlenen F.Ç., sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

74 Yorum Var
  • VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Asla affedilecek bir durum değil. en ağır ceza verilmeli ki örnek teşkil etmesin. Okullardaki Disiplin cezaları da caydırıcı olmalı. 3 gün ne ya, dönem boyunca okuldan uzaklaştırılmalı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Osmanlıı 5 yıl önce Şikayet Et
    1970, 1980, 1990 yıllarındaki öğrenciler öğretmeni gördükten sonra hazırola geçip saygıda bulunurdu. Okullarda caydırıcı disiplin vardı. Okulların elini güçlendirici yaptırımlar getirilmeli. Yoksa yazık olur eğitimcilere.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • 69/3 ŞİLELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Televizyonlardan MAFYA dizilerinin yayından kaldırılması lazım. BİR CANI ,BİR İNSANI ÖLDÜRMENİN , ALLAH IN NASIL HÜKÜM verdiğini topluma , gençlerimize ,evlatlarımıza ÖĞRETMELİYİZ.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    okulda iman dersi yok marifetullah-muhabbetullah dersi yok okulu bitiren bitiremeyen psikopat oluyor çıkıyor.büyüklere anne baba vs saygıları yok küçüklere sevgileri yok okumasın daha iyi 5 yıl özel kolejde çalıştım 5 yıl dersanede lise ayarı gençlerin yüzde 99.9 ayakta işiyor suyla yıkama ve temizliğide bilmiyor.evlenecek gençlerin durumu bu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • dozer 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenler savunmasız hale getirildi, yasal düzenlemeler yapılmalı. Öğrencilerde not korkusu , sınıfta kalma kaygısı yok. Öğretmen elini kaldıramaz hale geldi. Öğrenciyi tutsa dövdü olur , soruşturma açılır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.