Ucuz ve Kaliteli

LADA VESTA

Tanıtım Videosu

Lada Vesta, Rus şirket AutoVAZ tarafından üretiliyor. Ucuz fiyatı ve özellikleri ile dikkat çeken otomobil, henüz ülkemizde satışa çıkmadı. Aşağıda yer alan reklam videosu ile Lada Vesta'nın görüntülerine ulaşabilirsiniz. Lada Vesta reklamının Rusça olduğunu belirtmekte fayda var.

Lada Vesta'nın Özellikleri

Lada Vesta fiyatına karşın özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Lada Vesta'nın bütün özelliklerini sizin için 3 ana kısımda inceledik.

  • 1

    Lada Vesta Versiyonları

    Lada Vesta karşımıza 3 farklı versiyon ile çıkıyor. Bu versiyonlar standart özellikleri barındıran Lada Vesta Classic, orta seviyeye hitap eden Lada Vesta Comfort ve üst seviye özellikleri ile Lada Vesta Suite. Fiyatları da bu özelliklere göre değişecek olan Lada Vesta'lar, opsiyonel bir çok özelliği de yanında barındıracak.

  • 2

    Lada Vesta Özellikleri

    Lada Vesta, Classic modelinde iki hava yastığı, ABS, ESP, elektrikli direksiyon, yokuş kalkış desteği, klima ve özelleştirilmiş ses sistemi ve yazılımını barındırıyor. Lada Vesta Comfort bunlara ek olarak ısıtmalı ön koltuklar, dijital ekran ile yönetilen ve bluetooth bağlantısı içeren multimedia sistemi ve elektrikli/ısıtmalı yan aynalar ile geliyor. Lada Vesta Suite ise yağmur ve ışık sensörü ve çelik jantlar gibi özellikler ile satışa sunulacak.

  • 3

    Lada Vesta Motor Özellikleri

    Lada Vesta içerisinde Rus firması AutoVAZ'ın 1.6 litre kapasiteli ve 106 beygir gücündeki motoru kullanılacak. Manuel veya otomatik vites seçenekleri de bulunan aracın vites sistemi Renault araçlarından kaynak alınarak tasarlanmış. Aracın birçok noktasında bu ortaklığı görmek mümkün.