Mardin

GAP Sulama Kanalları

18:43 31 Mayıs 2016
GAP Sulama Kanalları

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, GAP Sulama Kanallarının, Mardin’de düzenlenecek geniş kapsamlı toplantıyla masaya yatırılacağını belirtti.

AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı, yaptığı açıklamada, enerji destekli tarımsal sulama sorununun bölge çiftçisinin gündeminden çıkarılması ve var olan sorunun önemli ölçüde aşılmasını sağlayacak olan GAP Sulama Kanallarının tamamlanmasının bölge tarımı ve ekonomisi açısından hayati bir önem taşıdığını belirtti.

GAP Sulama Kanalları ile alakalı olarak, tarafların geniş kapsamlı katılımıyla bölgede bir toplantının düzenleneceğinin altını çizen Çankırı, GAP Sulama Kanallarının ve Mardin depolamasının ivedilikle tamamlanması için siyasetçiler olarak ellerini taşın altına koymaya hazır oldukların kaydetti.

Çankırı, şu ifadeleri kullandı:

"Perşembe günü Mardin'de düzenlenecek olan geniş kapsamlı toplantıda sorunların çözümüne yönelik önemli kararlar alınmasını beklentisi içindeyiz. Bölge için can suyu niteliğinde olan GAP projesinin zaman kaybetmeden hayata geçmesi için bundan sonrada çalışmalarımızın dur durak bilmeden devam edeceğini, azim ve kararlılıkla sorunların üzerine gideceğimizi defaeten belirterek, yapılacak toplantının Mardinimiz ve bölgemiz çiftçisine şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.