Muğla

Milletvekili Öztürk, muhtarlarla biraraya geldi

11:26 25 Haziran 2016
Milletvekili Öztürk, muhtarlarla biraraya geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Menteşe ilçesinde 50 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulundu.

Menteşe ilçesine bağlı Yörükoğlu Mahallesinde, mahalle muhtarları ile buluşan Öztürk, amaçlarının vatandaşların sorunlarına en kısa sürede çare bulmak olduğunu ifade etti.

Öztürk, muhtarlarla beraber olmaktan ve birlikte çözüm yolları aramaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Siyaset yapmanın kendine göre en güzel tarafının halkın içerisinde, vatandaşla beraber, vatandaşın gündemini takip etmeye çalışması olduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Vatandaşın derdi bizim derdimizdir diyerek elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Mecliste odalarımız dolup taşıyor. Bundan çok mutlu oluyorum. İnsanların derdi var ki bizi sürekli ziyaret ediyorlar. Biz milletvekili arkadaşımla vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz."

Öncelikli hedeflerinin Muğla'ya hizmet etmek ve 920 bin Muğlalı vatandaşın problemini çözmek olduğuna işaret eden Öztürk, "Özellikle bize iletilen yol ve sulama konularında gerekli görüşmeleri yaptık. En kısa sürede inşallah bu sorunlar çözüme kavuşacak.7 aydan bu yana her hafta sonu ben Muğla'dayım. Bütün muhtarlarımla her hafta görüşüyorum. Muğla'da 13 ilçe ve 500'ün üzerinde mahalle var. Vatandaşımız Büyükşehir Belediyesinin yapmadıklarını bile bizden istiyor. Biz her alanda vatandaşımızın problemini kısa sürede çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Bugünde kısa sürede çözebileceğimiz mahallelerinizde önem taşıyan sorunların tespiti için bir araya gelmek istedim." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından muhtarlar özellikle havaların ısınması ile ormanlık alanda bulunan mahallelerin elektrik tellerinden etkilendiğini ve yangın riski taşıdığını, bu nedenle bazı alanlarda yangın çıktığını belirterek yetkililerin konuyu çözmesini istedi.

Bazı muhtarlar ise elektrik direklerinin yenilenmesi ve sulama ile ilgili sorunlarını dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.