Rize

Neslican'ın adı okuduğu liseye veriliyor

08:04 23 Eylül 2019 7 Yorum Var
Neslican'ın adı okuduğu liseye veriliyor

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay'ın adını mezun olduğu Rize TOBB Fen Lisesi'ne önereceklerini açıkladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Rize'nin merkezine bağlı Dörtyol köyündeki liseye Neslican Tay'ın adının verilmesini Milli Eğitim Bakanlığı'na önereceklerini açıkladı.

Hisarcıklıoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Mücadele azmiyle örnek olan Rize TOBB Fen Lisesi mezunumuz Neslican Tay'ın hatırasını yaşatmak üzere okulumuzun isminin Rize TOBB Neslican Tay Fen Lisesi olarak değiştirilmesini MEB'e önereceğiz" dedi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • COŞKUN 4 yıl önce Şikayet Et
    kızcağız bizim okuldan mı mezunmuş ... Allah amelince rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen populizm sarıveriyer heryeri. Bu kadar kahraman varken, sessizce kansere yenik düşmüş onbinler varken yanlış hareketler bunlar. Dikkat çekecekseniz eğitimle vs. ile dikkat çekin. Allah rahmet etsin ama basında çıkmasaydı sessiz onbinlerden biri olmayacak mıydı?
    Cevapla
  • Kennn 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim benim mekanın cennet olsun guzel insan
    Cevapla
  • HATTİLİ ALP 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde kanserden hastalıklardan ve kazalardan ölen binlerce gencimiz var. hepsinin adı mezun oldukları okullara verilirse ne olur???
    Cevapla
  • Su Yolunu Bulur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan hakkın rahmetine kavuştuktan sonra bizlere dua etmek düşer. Allah rahmet eylesin. Okula ismi verilmesini doğru bulmuyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.