Sakarya

64. Hükümet Eylem Planı

16:51 11 Aralık 2015
64. Hükümet Eylem Planı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2016 yılının Türkiye ve Sakarya için dolu dolu geçeceğini belirterek, "Yeni yatırımlar hayat bulacak, yeni projelere başlanacak" dedi. 

Toçoğlu, yaptığı açıklamada, 2016 eylem planında memur, öğrenci, emekli, işçi, çiftçi ve kadınlara yönelik birçok müjde yer aldığını vurguladı.

Vaatlerin büyük kısmının ilk üç ay içerisinde hayata geçirileceğini anımsatan Toçoğlu, "2016, Allah'ın izniyle ülkemiz ve aynı zamanda şehrimiz için dolu dolu geçecek. Yeni yatırımlar hayat bulacak, yeni projelere başlanacak. Hayırlı olsun" diye konuştu. 

Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılına çok hızlı şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, şunları söyledi: 

"Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, şehrimiz için çok önemli projelerimiz var. İnşallah bunları 2016 yılında kamuoyuna sunacağız. Şehrimizin dört bir yanında büyükşehir imzası taşıyan eserler, 2016'da tamamlanmış olacak ve Sakarya daha da güzelleşecek. Açıklanan reformların etkili şekilde hayata geçirilebilmesi ve koordinasyonun sağlanabilmesi için gerekli tüm hazırlıklar da yapıldı. AK Parti siyaseti, farkını işte burada gösteriyor. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için kararlı bir yol izliyoruz. Hizmet aşkımızın öznesi, milletimizdir. 13 yıldır hiçbir zaman vermiş olduğumuz sözleri sümen altı etmedik. Ne hükümetimiz ne de yerel yönetimlerimiz bu konuda verdiğimiz sözlerin hayata geçirilmesini, düsturumuz olarak belirledik. Biz yeni başlangıçların bereketine inanıyoruz. İnşallah bu yeni süreç ve hedefler, Sakarya'mıza, Türkiye'ye ve milletimize hayırlı olacak."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.