Kocaeli

Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı

06:24 05 Nisan 2019 15 Yorum Var
Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • insan ol 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay bir şeyi daha ortaya koyuyor O da liselerin zorunlu eğitim olup olamayacağı tekrar tekrar bu durum gözden geçirilmelidir.
    Cevapla
  • emirdağı derler 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen için; "Çalışmadan para kazanıyor, haftada 15 saat çalışıyor, maaş alıyor" dersen, "Hoca dersini anlat ve çık, benim çocuğumun namus bekçisi değilsin." dersen, "Öğrenciyi disipline eden müdürü ben disipline ederim" dersen, vs vs. dersen, durum böyle olur emmoğlu. Yazık gençliğimize, hem de çok yazık.
    Cevapla
  • safak 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenler bugünde sağ akşam ettik diye şükrediyor. Veli ayrı, Kanun ayrı MEM ayrı MEB ayrı baskı yapıyor. sonrada başarı bekliyor
    Cevapla
  • safak 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenler bugünde sağ akşam ettik diye şükrediyor. Veli ayrı, Kanun ayrı MEM ayrı MEB ayrı baskı yapıyor. sonrada başarı bekliyor
    Cevapla
  • Susi 5 yıl önce Şikayet Et
    Insanlık esfeli safiline doğru yol alıyor.
    Cevapla
  • buyukusta 5 yıl önce Şikayet Et
    allah yar yardımcınız olsun gerekli yasal düzenlemeler gelmedikçe bence öğretmenler kıçlarından korksunlar inşallah okuma hakkı kutsaldır adı altında öğrenciyi serbest bırakmazlar ve aynı okulda eğitimine devam etmez
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten toplumda öğretmenin değeri kalmadı ne yazıkki...
    Cevapla
  • Süleyman KANIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlere hak ettikleri itibar en kısa sürede verilmelidir. Bu olay ilk değil ve maalesef sonda olmayacak. Tersi olsaydı, öğretmen öğrencisine şiddet uygulasaydı yada (Allah korusun) öldürseydi basın mensupları olayın peşine düşer büyük gündem olurdu.
    Cevapla
  • şaban 5 yıl önce Şikayet Et
    bakalım cinayeti işleyen ne kadar ceza alacak...
    Cevapla
  • Adem Akyol 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli Eğitim Bakanlığı , öncelikle öğretmenlere değer verecek. Eğitimcinin bir elektronik cihaz kadar değeri yok. Veliler eğitimcilere değer vermeyi öğrenebilecek mi. Öğrenciler öğretmenleri şikayet ve dayakla tehditle ediyorlar ve şikayet edemiyor. Çünkü arkasında velisi ve bürokrat tanıdıklar var. Sınıfta kalma yok , ders çalışma yok , ödevler internet te hazır , kontrol eden öğretmen yok edende kötü imajla, şikayetle caza alabiliyor. Sisteme önlem alınmazsa daha çok değerli öğretmenler ,cahil toplum yüzünden bu hale gelir.
    Cevapla
  • Avcı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Çocuklar Bu Hale nasıl Geldi Veliler,Öğretmenler Acilen ÖZ ELEŞTİR Yapması Gerekir.
    Cevapla
  • öğretmen 5 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen ve okul idarecilerine ruhsatlı silah alma hakkı tanınsın. güvenlik amaçlı.
    Cevapla
  • EROL 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen özgün hareket edemiyor. kuralları uygulasa öğrenci döver, uygulamasa vicdanı, Veli azarlar, öğrenci azarlar, üst amiri azarlar sonra bu kişinin öğrenciye örnek olmasını bekleriz. daha çok yolumuz var aşılacak.
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın MEB bir öğretmen öğrenci ye dokunsa hemen görevden alıyorsun. Öğretmenine sahip çık
    Cevapla
  • öğretmen gebze 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenimize Allahtan rahmet diliyorum Allah ailesine sabır versin. İki gün sonra yine herşey unutulacak o katil de bir şekilde dışarı çıkıp insanlara zarar vermeye devam edecek. Öğretmen öğrencisine sesini yükseltemezken öğrencinin yaptığı olay bu. Öğretmenin eski saygınlığı geri verilmeli öğrenci gereğinden fazla şımartıldı malesef bir öğretmen olarak derse girdiğim sınıflarda bazen ben bile kendime saygımı kaybediyorum. Bu konuda En büyük görev ailelere düşüyor herkes ciddi anlamda üzerine düşeni yapmalı.
    Cevapla