Kocaeli

Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı

06:24 05 Nisan 2019 15 Yorum Var
Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • minber 5 yıl önce Şikayet Et
    aileler öğretmeni çocuğun kulağını çekse okul basıyor işte sonuç bu nezamanki eski usul eti senin kemiği benim olur ozaman o çocukalr gençler adam olur. yoksa böyle çocuklarımızı poh pohlayarak neyaparsa yapsın arkasında durarak ancak böyle katiller yetiştiririz.
    Cevapla
  • wwwww 5 yıl önce Şikayet Et
    disiplinde kınama cezası verirler olur biter.. memlekette ceza mı var..
    Cevapla
  • gs021 5 yıl önce Şikayet Et
    her hastanede olduğu gibi her okulda da polis odası olması gerekiyor
    Cevapla
  • cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    öğrencisi olan bir veli olarak yazıyorum,bizim zamanımızda öğretmen öğrenciye kızdığı zaman ve tokat attığı zaman ailelerimiz öğretmennın az yapmış der bize kızar veya tokadını atardı,iyikide öyle yapmışlar.Ama gel görki zamene anne babalar haşa haşa sanki çocukları arş tan inmiş gibi çocuklarına davranıyorlar,hasbelkader öğretmen bırakın tokat atmayı laf söylediği zaman bile hemen anne babalar okula gidip ya öğretmene saldırıyor yada şikayette bulunuyor,LÜTFEN ÇOCUKLARIMIZIN HATALARINI GÖZARDI ETMEYİN
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden eti senin kemiği benim derdi ana babalarımız ilk okulda asker gibiydik büyüklerimize saygılıydık şimdi azarlada aa çocumu azarladı kavga eder böyle ahlaksız toplum yetiştirdik bravo devletin en büyük suçu tvlerde asmalı kesmeli mafya dizilerine el atmalı gidişatımız hiç iyi değil yeni nesilin durumu hiç iyi değil öğretmen başımızın tacı ana babalar devletin kampanya yapması lazım her veli ilkokul öğretmenine ama ilkokul öğretmenine gidip demeli eti senin kemiği benim başka yolu yok terbiye etmenin atalarımız boşuna dememiş dayak cennetten çıkma
    Cevapla
  • OZAN HAYALOĞLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir öğretmenim. Öğretmene, doktora ve her kim olursa yapılan bu hunhar saldırıları kınıyorum. Eğitim ailede başlar düsturu ile ailelerin çocuklarına ahlak ve erdem konusunda çok şeyler vermesi gerektiği inancındayım. Rabb,im eğitimci kardeşime rahmet versin derken bu menfi olayların son bulmasını temenni ediyorum. Rabbim neslimizi ve nefsimizi muhafaza etsin.
    Cevapla
  • ÖĞRETMEN 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne hale geldik. Her saçmalığı hak arama olarak gösteren medya, çocuğuna diklenmeyi ve saldırmayı kendini savunma ya da dik duruş gibi gösteren aileler bu durumdan memnun musunuz? Eğitim çalışanları için de kanun istiyoruz sağlıkta olduğu gibi. Sendikalar uyuyor mu? Hiç tepki vermiyorlar da ölen bir siyasetçi ya da hayat kadını olsaydı ortalığı yıkardınız. Ne o bir öğretmen insan değil mi Hani insan hakları dernekleri neredesiniz?
    Cevapla
  • Musa ULU 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim sistemimiz insan eğitmiyor, öğütüyor.
    Cevapla
  • a. bayrak 5 yıl önce Şikayet Et
    zorunlu değil sorumlu eğitim olmalı. 5 yıl ilkokul mecburi , sonrası isteğe bağlı. soytarıyı zorla okutmaya kalkmak aptallığın ta kendisi.
    Cevapla
  • FATİH 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı değil. İdam cezası acilen çıkartılmalı.
    Cevapla
  • Gudor 5 yıl önce Şikayet Et
    Zorunlu eğitim kaldırılsın, okumaya hevesli çocuklar okusun, diğerleri mesleğe yönlendirilsin...
    Cevapla
  • ömer yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    idam şart,ey akıl sahipleri hala aklınızı kullanmıyacak mısınız?
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlere değer verilse bu tür olayların yaşanmaması için tedbirler alınırdı.Bu yaşanan vahim olay Aile de verilen eğitimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.
    Cevapla
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    altın nesil yetiştirdiniz emeği geçenler ödüllerini ahirette alacaktır.
    Cevapla
  • YAZIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden okunup adam olunurdu.. şimdi ise eşkıya...
    Cevapla