İzmir

Ameliyat olmayı beklerken göğsünden dışarıya fırladı!

12:30 22 Mayıs 2019 11 Yorum Var
Ameliyat olmayı beklerken göğsünden dışarıya fırladı!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasta hekim arasindaki güven duygusu sizin aklinizin alacagindan çok daha önemlidir. Ameliyatta hastaya birşey olursa doktor intikam aldi denilecek. Sikayet etmek senin hakkin ama sikayet ettigin bir doktordan acil mudahale dışında tibbi mudahale isteyemezsin. Doktor çok onurlu davranmış, hakimin hasim oldugu kişinin davasindan cekilmesi kadar erdemli bir hareket.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar hem suçlu hem güçlü işinizi adam gibi yapın ulan
    Cevapla
  • SERHAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım vatandaş ne halde buyurun er meydanına millet hizmet bekler bakanım.....
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hekim hasta ilişlisi karşılıklı güvene dayanır. hasta hekime güvenmez ise işlem yaptırmaz, hekim de hastaya güvenmezse işlem yapmaz. Düz memur gibi düşünenler yanılmaya devam edecek. sağlık işleri saçmalığa gelmez. hem hekimi şikayet edeceksin hem de ameliyatını yapacak. yok öyle yağma.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    hasta yaşlı ameliyat sonrası ölüme dahi varan komplikasyonlar oluşabilir ondan sonra doktor intikam aldı safsatası doğar en doğrusun u yapmış hastahane
    Cevapla
  • Duyarlı Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Şikayet hizmetin kalitesini arttırır, ne oldu şikayet ettiyse, bu ülkede daha neler göreceğiz, doktorlar hastayı nasıl ihmal edebilir.,hayret birşey. Doktora saldırsa neyse ama şikayet demokratik birşey, bunu bahane edip doktorlar nasıl hastayı ihmal edebilir, bu ne lüks. O zaman güven zedelendi diye doktorun da maaşı kesilsin veya bir yaptırım uygulansın, neden tek taraflı oluyor neden hep vatandaş mağdur oluyor,neden kimse bu ülkede insanları umursamıyor.
    Cevapla
  • FM.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Hastane ve doktorlar hakkında yüklü bir tazminat davası açın.
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    bu durumda hastayı başka yere nakletmek en uygun davranış olur. güven tabi zedelenir. adamı delik deşik etmişsiniz.
    Cevapla
  • Bir Okur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ameliyatı yapan doktorlara soruşturma açmak yerine hastayı sepetlemek? Ne güzel dünya..!
    Cevapla
  • mhmt 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar cahil olunmaz, hekimler ellerinden geleni yapıyor, başarısızlık olsa bile telafi etmek için alternatif tedaviler amaliyatlar için planlar yapılıyor sende gidip şikayet ediyorsun.. bence hekimler iyi yapmış, git özel hastanede onca para verip yaptır artık
    Cevapla
  • halil ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan, o hastanedeki çalışanlardan birisin kesin, böyle savunduğuna göre.
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyi sen yaşasaydın teşekkür'mü edicektin doktora. yada defalarca bıçak altınamı yatardın. adamın parası ya da imkanı olsa zaten gider farklı hastane vs. yapardı. hakkını aramış.
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sebeb ne olursa olsun dili dini suçu ne olursa olsun eger doktor isen hipokrat yemini etmişsen görevini yapacaksın ki zaten hata sizin adamcağızı ikide birde ameliyat ediyorsunuz yaşıda genç değil bence hatanızı telaffuz edin di cem ama
    Cevapla
  • Cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Dostum keşke bildigin konuda yorum yapsan. Doktoru sikayet etmis doktor da olasi başarısızlıkta intikam aldi demesinler diye ameliyattan çekilmiş. Ayni şeyi bir hakim yapsa erdemlik plaketi alir.
    İlk beğenen sen ol